Exmakens kamp med sonen efter Naya Riveras död

Naya Rivera drunkande under en båttur med sonen
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Efter skådespelerskan Naya Riveras tragiska drunkningsolycka inför sin fyraåriga son tidigare i sommar, så sörjs hon av sina nära och kära.

Exmaken Ryan Dorsey, som har tagit över hela vårdnaden över sonen Josey, har svårt att hantera tragedin, samtidigt som fyraåringen långsamt börjar må bättre, skriver ET Online.

– Ryan sörjer fortfarande mycket och kämpar med förlusten av Naya, men han håller sig stark och kämpar på för sonens skull, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Det var i juli som ”Glee”-stjärnan Naya Rivera tragisk försvann under en båttur med sin fyraåriga son, och några dagar senare hittades död i vattnet.

Den tekniska undersökningen och förhör med sonen Josey gjorde att polisen kom fram till att Riveras död på lake Piru var ett tragiskt olycksfall. Skådespelerskan hoppade i med sonen i vattnet från deras hyrda båt för att bada, men strömmarna i sjön gjorde att båten gled bort, och Rivera använde sina sista krafter att få upp Josey i båten igen, innan hon själv sjönk under ytan och försvann.

Nu efter en månad försöker familjen fortfarande hantera sorgen, men stjärnans traumatiserade son mår bättre för varje dag som går, samtidigt som han förstår att hans mamma är död.

– Trots att det har varit en oerhört svår tid för hennes familj och nära och kära så mår Riveras son bättre för varje dag, säger en uppgiftslämnare till ET Online.

”Josey är Ryans hela värld just nu”

Naya Riveras exmake Ryan Dorsey, som hon delade vårdnaden med, har nu tagit över hela ansvaret för sonen. Samtidigt får han mycket stöd från Naya Riveras syster Nickayla, som tillbringar mycket tid med systersonen.

– Josey är Ryans hela värld just nu. Ryan sörjer fortfarande mycket och kämpar med förlusten av Naya, men han håller sig stark och kämpar på för sonens skull, säger uppgiftslämnaren.

Dorsey beskrivs som en involverad förälder även innan Riveras tragiska död, men att han nu har fullt fokus på sonen.

– Ryan skulle göra vad som helst för Josey. Just nu ligger han lågt och håller sig borta från allmänheten så han kan fokusera helt på Josey och lista ut hur de ska navigera sig i det här nya normala.

Naya Rivera dog när hon räddade sin son

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.