Exmakens hot – mot Amy Winehouses familj

Amy Winehouse begravdes i London
Amy Winehouse och tidigare maken Blake Fielder-Civil i London 2007. De båda var länge ett skandalomsusat par.
Foto: KGC-49 / ALL OVER PRESS KEN GOFF
Blake Fielder-Civil uppges nu vara redo att släppa nya bilder på Winehouse – och planerar dessutom en bok om deras liv tillsammans.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES / ITV1/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY
Amy Winehouse dog 2011, 27 år gammal.
Foto: SWNS.COM / SWNS / TT / SOUTH WEST NEWS SERVICE TT NYHETSBYRÅN
Amy Winehoues föräldrar Janice och Mitch Winehouse.
Foto: RINGO / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Åtta år efter Amy Winehouses tragiska död uppges tidigare maken Blake Fielder-Civil vara redo att läcka tidigare osedda bilder på stjärnan.

Till stjärnans familjs rädsla uppger The Sun att han också planerar att skriva en självbiografi om livet tillsammans med artisten. 

Blake Fielder-Civil, 37, hade innan Amy Winehoues död ett destruktivt förhållande med stjärnan – som allt som oftast kantades av stora problem med drogmissbruk.

Enligt uppgifter ska Fielder-Civil också ha varit den som introducerade heroin och andra droger för Winehouse. 

Tidningen The Sun rapporterar nu att exmaken är redo att släppa tidigare helt osedda bilder på Winhouse – men endast mot betalning.

”Jag vill få betalt. Jag har massor av osedda bilder på mig och Amy”, skrev han nyligen i ett textmeddelande till tidningen. 

Fielder-Civil ska sedan ha fortsatt och hävdat att han är redo att läcka hemligheter om Winehoues närmaste familj – framför allt om pappan Mitch Winehouse.

”Jag kan berätta allting som pågick och prata om familjen, särskilt om Mitch”, skriver han till tidningen.

”Det sista familjen behöver”

Enligt The Sun är familjen mycket orolig för exmakens nya hot och utspel. Särskilt uppges uppgifterna om att Blake Fielder-Civil har planer på en självbiografi om hans liv tillsammans med stjärnan oroa dem.

– Det är det sista som familjen vill eller behöver och det skulle kunna bli väldigt skadligt. De har hört om boken och Blakes utspel om att det finns mycket mer material som han uppenbarligen vill ska komma ut, säger en person i familjens närhet.

Amy Winehouses dog den 27 juli 2011 av akut alkoholförgiftning. Stjärnans död blev snabbt en världsnyhet, och hon blev en av flera stora artister som dog vid 27 års ålder.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.