Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Exfruns stöd till Lee Christiernsson – så är relationen i dag

Lee Christiernsson, Mona Sahlin och Tone Sekelius visar upp innehållet i sina väskor.
Karolina Christiernsson är med i dokumentären och kallar Lee Christiernsson sin bästa vän.
Foto: TV4
Foto: TV4
Lee Christiernsson under årets QX-gala.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Lee Christiernsson och Karolina Christiernsson har skilt sig men exfrun kallar fortfarande den tidigare kärleken för sin bästa vän. 

I TV4:s dokumentär ”Att bli Lee” berättar båda nu om sin relation. 

– Det var inte så lång tid senare som han introducerade och visade att han hade högklackade skor och korsetter, säger exfrun. 

När Karolina Christiernsson, 47, träffade kärleken var Lee Christiernsson, 48, mer känd som Snickar-Björn” känd från ”Äntligen hemma”. I dag har de två barn tillsammans. 

I TV4:s dokumentär ”Att bli Lee” berättar tv-profilen om sin transition efter att Lee Christiernsson insett att hen är transexuell. 

– Det är klart att jag var orolig, han är pappa till våra barn. Han är min bästa vän. Det är klart att jag var orolig över att han skulle göra något dumt eller att något skulle hända honom, berättar exfrun Karolina Christiernsson i programmet. 

Hon fortsätter: 

– Jag tror jag kände ganska snabbt från att jag träffade Björn att han var väldigt fascinerad av hur jag klädde mig och vad jag hade på mig. 

Inte långt efter det visade Lee Christiernsson för Karolina att hen ägde högklackade skor och korsetter. 

– Jag älskade Björn för den personen som han var, sen spelade inte det så stor roll om han hade kvinnokläder eller inte, säger Karolina Christiernsson. 

Karolina Christiernsson och Lee Christiernsson, som då kallades ”Snickar-Björn”.
Foto: TV4

Lee Christiernsson härliga kvällar med exfrun 

Lee Christiernsson berättar att de hade många fina stunder ihop. 

– Precis som en fredagskväll när man kanske dricker några glas vin och äter pizza och kollar på en långfilm så kunde vi dricka ett glas vin och fixa oss och ha en rolig stund kring smink och kläder och sådana saker tillsammans, säger hen i ”Att bli Lee”. 

Omar Rudberg om den konstiga dejten:  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.