Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exfrun på plats under GES återförening

Jenny StrömstedtFoto: SVEN LINDWALL
Anders GlenmarkFoto: SVEN LINDWALL
Tomas BrolinFoto: SVEN LINDWALL
Marie SerneholtFoto: SVEN LINDWALL
Caroline och Steffo TörnquistFoto: SVEN LINDWALL
Lisa Nilsson och och Sofia Wistam som också är exfru till Thomas "Orup" Eriksson. Foto: SVEN LINDWALL
GES, Anders Glenmark, Niklas Strömstedt och Thomas "Orup" Eriksson i slottsruinen.Foto: SVEN LINDWALL
Lena Philipsson.Foto: SVEN LINDWALL
1 / 9

Supergruppen GES gjorde comeback under onsdagskvällen i Borgholm. 

Kändistätt under konserten - Lena Ph Philipsson och Thomas Brolin var där. 

Även Orups exfru Sofia Wistam såg i publiken tillsammans med sångaren Lisa Nilsson. 

– Vi gör det här som en nostalgigrej för att vi tycker att det är jäkligt kul, säger Anders Glenmark i en intervju med GP

Kändistätt när den populära gruppen GES gjorde comeback under onsdagskvällen. På gästlistan stod bland annat Orups exfru Sofia Wistam och andra kända ansikten som Lena Ph Philipsson och Jenny Strömstedt. Sist men inte minst bronshjälten Tomas Brolin. 

Medlemmarna Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt intar Borgholms slottsruin under sex kvällar i juli. 

– Spelar vi bara där känns det inte som någon comeback. Annars sätter vi för stort fokus på oss själva, och det är det ingen som vill. Vi gör det här som en nostalgigrej för att vi tycker att det är jäkligt kul, säger Anders Glenmark i en intervju med GP. 

 

LÄS MER: Strömstedts hyllas för roliga bilden 

 

GES stora VM-hit

Bandet slog igenom med sin hit "När vi gräver guld i USA. Låten var skriven inför fotbolls -VM 1994. Men enligt Thomas "Orup" Eriksson finns det andra guldkorn i GES låtsamling. 

– Vårt första album är ett album som jag är väldigt stolt över, för det finns en massa bra poplåtar som hade kunnat stå sig utmärkt även om Sverige inte kommit trea i VM. Det hade kanske inte blivit så stort som det är nu men det hade varit lika bra. De låtarna ligger bara där och förtjänar faktiskt att komma fram i dagens ljus, säger Orup. 

 

LÄS MER: Därför nobbar Anders Glenmark tv-succén 

 

Anders Glenmark i "Så mycket bättre"

Supergruppen bjuder inte på någon nyskriven musik till mångas besvikelse, när spelningarna i Borgholm är gjorda kommer medlemmarna egna soloartister igen. Men något som Thomas Eriksson och Niklas Strömstedt vill få igenom är att få Anders Glenmark att vara med i TV4-programmet "Så mycket bättre", då han är den enda av de tre som ännu inte varit med. 

– Vi mer eller mindre kräver att Anders ska vara med så småningom, när han själv vill. Jag tycker att det är självklart att han ska vara med. Han har en stor låtkatalog och kommer också kunna göra andras låtar till mästerverk, tror jag, säger Strömstedt till GP. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.