Exfrun kommenterar Sheens hiv-avslöjande

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Det var vid lunch på tisdagen svensk tid som Charlie Sheen, 50, bekräftade att han är hiv-positiv.
Foto: Peter Kramer
Brooke Mueller och Charlie Sheen.
Foto: Ethan Miller
I en direktsänd tv-intervju i den amerikanska tv-kanalen NBC sa Sheen: "Jag måste göra det. Jag är här för att erkänna att jag är hiv-positiv."
Foto: Peter Kramer

Charlie Sheen, 50, har nu bekräftat att han är hiv-positiv.

Nu säger en talesperson för skådespelarens exfru Brooke Mueller:

– Varken hon eller deras pojkar är hiv-positiva.

Det var vid lunch på tisdagen svensk tid som Charlie Sheen, 50, bekräftade att han är hiv-positiv.

I en direktsänd tv-intervju i den amerikanska tv-kanalen NBC sa Sheen:

– Jag måste göra det. Jag är här för att erkänna att jag är hiv-positiv. Jag måste sätta ett stopp på den här attackfloden. Det är hemska berättelser som hotar hälsan av så många andra. Och det kunde inte vara längre från sanningen.

I programmet berättar Charlie Sheen att han fick diagnosen för fyra år sedan.

– Jag har känt till det här i fyra år. Det började med huvudvärk och migrän och svettningar i flera dagar. Jag hamnade på sjukhus akut. Jag trodde jag hade hjärntumör och att det var över. Det är tre tuffa bokstäver att höra. Det är en vändpunkt i livet, säger han.


LÄS MER: Charlie Sheen bekräftar: Jag är hiv-positiv


Efter att uppgifterna om att Sheen har hiv började cirkulera på måndagen väljer nu skådespelarens exfru Brooke Mueller, 38, att berätta att hon inte har hiv.

– För att lugna vänner och familj kan Brooke bekräfta att hon och pojkarna inte är hiv-positiva, säger hennes talesperson till People.com. 

Charlie Sheen och Brooke Mueller var gifta mellan 2008-2011. De har två gemensamma barn i tvillingarna Bob och Max, sex år gamla.


LÄS MER: Uppgifter: Därför väljer Charlie Sheen att berätta att han har hiv


Under deras tumultartade äktenskap greps Charlie Sheen efter att han uppges ha hotat Brooke Mueller med kniv. Efter att de hade separerat skrev både Sheen och Mueller in sig på rehab.

De senaste åren ska Charlie Sheen och Brooke Mueller ha kommit bättre överens än tidigare. I september sa Mueller bland annat att de "trivdes fantastiskt ihop".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.