Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exflickvännens avslöjande om relationen med Niclas

Niklas Svensson intervjuade Niclas Wahlgren i slutet av november.
Niclas Wahlgren var tidigare öppen med relationen med Julia Friberg – men den tog slut abrupt.
Foto: TV4.
Julia Friberg är träningsprofil och ska tävla i SM i fitness och bodybuilding.

Julia Friberg och Niclas Wahlgren var ett par – men relationen fick ett abrupt slut. 

Nu berättar Friberg om hur relationen är efter brytningen. 

”Jag trodde nog verkligen på att jag och Niclas hade något speciellt. Men det fick aldrig nån chans att utvecklas och blomstra”, skriver hon i ett meddelande till Expressen. 

Niclas Wahlgren, 53, var tidigare öppen med sin relation till den då nya kärleken Julia Friberg, 39. På sina sociala medier delade han med sig av både pussbilder och hemmamys i soffan i slutet av 2018. När paret efter ett par veckor plötsligt avslutade förhållandet spekulerades det en hel del kring parets relation och vad som orsakat det till synes plötsliga avslutet.

"Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig att känna att det var på riktigt", skrev Julia Friberg till Expressen efter uppbrottet. 

"I mitten av december svalande det plötsligt och han släppte all kontakt". 

https://www.instagram.com/p/Bq6iW18nNlg/?utm_source=ig_web_copy_link

Nu berättar Julia Friberg om hur livet är i dag. Till Hänt säger hon att hon fortfarande lever som singel, vilket är ett medvetet val, och fokuserar mycket på rollen som mamma. Nästa år ska hon tävla i SM i fitness och bodybuilding. 

För Expressen utvecklar hon i ett meddelande. 

”I dag fokuserar jag helt på min roll som mamma, mitt jobb och min träning. Hinner inte med så mycket mer och jag stortrivs med det”. 

Friberg har också modellat för ett samarbete med konstnären och tidigare ”Paradise hotel”-deltagaren Marie Plosjö och snart kommer tavlorna ut. 

För Expressen berättar Julia Friberg hur relationen med Niclas Wahlgren är i dag. 

”Jag har väl inte direkt någon relation med Niclas i dag, men vi har hörts några gånger. Jag gratulerade honom när han blev färdig PT till exempel. Alltid roligt när det går bra för dem man känner och då tycker jag att man ska visa det. Alltid kul med uppmuntran”, skriver hon i ett meddelande. 

Friberg berättar att de pratade mycket om just den grejen – eftersom att Julia också är PT. Hon berättar att både hon och Niclas Wahlgren var på SM i fitness och bodybuilding i höstas – men att de inte hälsade. 

”Jag såg att han var där via Instagram och undrade varför han inte kom och hälsade”

”Men då svarade han att han stod precis bredvid mig och att jag bara hade gått förbi honom, två gånger dessutom. Vi skojade lite om det för jag såg honom inte, så det blev ju knasigt. Så no hard feelings”. 

Därför är Julia Friberg singel

Saknar du någonsin Niclas Wahlgren? 

”Jag trodde nog verkligen på att jag och Niclas hade något speciellt. Men det fick aldrig nån chans att utvecklas och blomstra. Jag har verkligen släppt det och gått vidare i livet”, skriver hon och fortsätter: 

”Jag tycker om att det går bra för honom och allt det, men nu finns det inget att sakna på det viset. Jag är medveten i mina val och tycker jag utvecklats mycket som person det senaste året, jag vet vart jag behövs och det ger mig all lycka jag behöver”.  

Expressen söker Niclas Wahlgren. 

https://www.instagram.com/p/B5vnml9jZCC/?utm_source=ig_web_copy_link

Babbens pik till Pernilla Wahlgren i direktsändning

Babben Larsson drog ett skämt riktat till Pernilla Wahlgren under inledningen av Kristallengalan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.