Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exflickvännen om Dolphs nya kärlek: ”Noll respekt”

Här berättar Ida Lundgren om Dolph Lundgrens nya kärlek
Dolph Lundgren och 38 år yngre kärleken Emma Krokdal förlovade sig nyligen.Foto: Instagram
Nu väljer Dolph Lundgrens exflickvän Jenny Sandersson att prata ut om hur hon ser på det.Foto: Instagram
Dolph Lundgren och Jenny Sandersson tillsammans på röda mattan sommaren 2019.Foto: Instagram
Det var i början av året som Emma Krokdal och Dolph Lundgren gick ut med sin relation.Foto: KAT / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Jenny Sandersson har i dag flyttat hem till Sverige.Foto: Instagram

Dolph Lundgrens förhållande med norskan Emma Krokdal har väckt uppmärksamhet på grund av ålderskillnaden på 38 år.

Samtidigt uttalar sig nu actionhjältens exflickvän Jenny Sandersson, 39, om relationen och berättar om sin besvikelse. 

”Jag förtjänar inte det här och du vet det”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Svenska actionskådisen Dolph Lundgren, 62, gick i början av året ut offentligt med relationen med 24-åriga personliga tränaren Emma Krokdal, som han träffat på ett gym i Los Angeles.

Medan Lundgrens äldsta dotter Ida Lundgren, 24, har berättat att hon accepterat pappans relation med den jämngamla flickvännen så har Dolph Lundgrens exflickvän Jenny Sandersson mer att säga. 

Dolph Lundgren och Jenny Sandersson var – bortsett från ett kortare uppehåll – ett par i närmare tio år, och har även varit förlovade. Men förra året gick de skilda vägar under inte helt okomplicerade former.

 

”Som att mina känslor inte räknas”

I ett inlägg på Instagram skriver hon om sina känslor och menar att de båda hade pratat om att försöka igen men att Dolph Lundgren i stället plötsligt syntes med nya flickvännen Emma Krokdal. 

”Tack för förvarningen om förlovningen och tack för den exklusiva intervjun. Jag är den som tvingas se det här i Sverige medan jag går och handlar. Jag bad dig att inte göra det.”

Hon fortsätter:

”Jag är ledsen för den här posten men när du behandlar mig med noll respekt behöver jag få ur mig det. Jag förtjänar inte det här och det vet du”.

Dolph Lundgren har samtidigt varit sparsam med att berätta om nya förhållandet på Instagram, men postade en bild på sig själv och den nyblivna fästmön efter den överraskande förlovningen i Stockholm i mitten av juni:

”Något väldigt speciellt hände här i Sverige”, skrev han.

 

Exflickvännen: ”Behövde komma ut ur relationen”

Jenny Sandersson konstaterar också hur sorgligt det är att hon och expojkvännen just nu inte ens kan prata med varandra.

”Jag är inte bitter, bara ledsen att förlorat en sån nära vän i mitt liv. Jag behövde komma ut ur relationen för att komma vidare i livet. Han ville vara där han var och det krockade. Jag flyttade tillbaka till Sverige”, berättar hon i ett meddelande till Expressen.

Trots den just nu frostiga stämningen hoppas Jenny Sandersson, som i dag jobbar som frisör i Stockholm, att hon och exfästmannen kan hitta tillbaka till varandra på en vänskaplig nivå.

”Jag förstår att han blivit sårad av att jag ville ut ur förhållandet så klart. Så hans beteende är inte helt förvånande. Bara ledsen att vi inte kan vara vänner.

Jag har gått vidare och träffar nån ny själv. Jag hoppas vi alla kan vara vänner i framtiden. 10 år slänger man inte bara bort”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CBgn60PhCsq/https://www.instagram.com/p/CB3zTTXpXS5/

Dolph Lundgren förlovad med kärleken Emma Krokdal

Dolph Lundgren förlovad med kärleken Emma Krokdal

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.