Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exets utspel efter Lances förlovning med modellen

Lance Hedman Graaf och Paulina ”Paow” Danielsson hade ett av- och påförhållande.Foto: Instagram
”Hon sa ja”, skriver Lance Hedman Graaf på Instagram.Foto: Instagram.

Lance Hedman Graaf är förlovad med nio år äldre nya kärleken Emilia Lantz – efter det infekterade uppbrottet med Paulina ”Paow” Danielsson.

Nu reagerar ”Paradise hotel”-vinnaren på exets kärlekslycka.

– Hoppas att jag får komma på bröllopet. Jag var ju trots alls hans första kärlek, säger Paow till Hänt.

I vintras började det ryktas om att tv-profilen och DJ:n Lance Hedman Graaf, 19, hittat kärleken i modellen Emilia Lantz, 28, efter att de lagt upp pussbilder på Instagram, och i februari bekräftade han relationen.

– Hon är min tjej, ja, det är allt jag kan säga. Sedan får bilderna tala för sig själv, sa han till Aftonbladet.

Tidigare i veckan friade Lance Hedman Graaf till flickvännen sedan några månader. Pappa Magnus Hedman var snabb med att gratulera.

”Stolt och glad pappa! Ni är så fina ihop och jag önskar er all lycka tillsammans! Härligt med fina nyheter!”, skrev fotbollsstjärnan på Instagram.

I ett tidigare Instagram-inlägg med en bild på Lance och Emilia har mamma Magdalena Graaf kommenterat:

”Fina”, följt av två röda hjärtan.

Lance Hedman Graaf med sina föräldrar Magdalena Graaf och Magnus Hedman.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Paow om Lances förlovning: ”Alla skickade det till mig”

Lance Hedman Graaf hade tidigare stormigt förhållande med realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, 26, som kommenterar exets förlovning:

– Vi har ingen relation alls jag och Lance. Vi säger väl typ tja om vi ses, men inget mer än så. Men jag såg förlovningen då alla skickade det till mig på Instagram. Roligt för dem ju. Hoppas att jag får komma på bröllopet. Jag var ju trots alls hans första kärlek, säger hon till Hänt.

Paow och Lance blev tillsammans när han var 17 år och hon 24. ”Paradise hotel”-stjärnan tatuerade in pojkvännens namn – något hon i efterhand ångrar då relationen fick ett tråkigt avslut fyllt av konflikter.

”Att tatuera in mitt ex namn så stort under bröstet hör inte till ett av mina smartaste val i livet. Att han dessutom inte ens fick köpa öl på krogen när vi var tillsammans och jag var dum och tro att vi skulle hålla hela livet haha”, han hon skrivit i sin blogg. 

Emilia Lantz är ex-flickvän till svenske stjärn-dj:n Alesso Lindblad, 28. Ex-paret syntes tidigare i offentliga sammanhang, som exempelvis på Elle-galans röda matta.

Alesso Lindblad och Emilia Lantz.Foto: Cecilia Liljeton/TT / Exray.se/Cecilia Österberg Phone: +46707889090

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.