Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exets nya liv efter Benjamin – med mystiska pojkvännen

Benjamin Ingrosso klar för "Så mycket bättre"
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso gjorde slut i början av 2019.
Foto: OLLE SPORRONG
Linnea Widmark avslöjar nu att hon har en ny pojkvän.
Foto: MIKAEL PERSSON / STELLA PICTURES
Widmark flyttade till Costa Rica efter upprottet med Benjamin Ingrosso.
Foto: MIKAEL PERSSON / MIKAEL PERSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Benjamin Ingrosso har levt singelliv sedan det tog slut med flickvännen Linnea Widmark – men hon i sin tur har hittat kärleken på nytt.

På Instagram visar influencern upp sitt liv i Costa Rica, och avslöjar sina vanor med nya pojkvännen.

”Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden”, skriver Linnea Widmark.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i sex år, innan de gick skilda vägar i mars förra året. Medan varken artisten eller influencern har velat berätta om anledningen till uppbrottet, så har Ingrosso skrivit om sin hjärtesorg i flera låtar.

Widmark, som flyttade till Costa Rica efter relationens slut, nämns också i Benjamin Ingrossos låt ”Costa Rica”, där han sjunger ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”. Ungefärligt översatt betyder det: ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Nämner mystiska pojkvännen

På Instagram delar Linnea Widmark med sig av sitt nya liv i Costa Rica, och följarna kan drömma sig bort från kalla Sverige till vita stränder och tropisk värme.

I ett inlägg där hon berättar om sina nya matvanor avslöjar hon också att hon har hittat kärleken på nytt, och nämner en mystisk pojkvän.

”För mig är det här solsken på en tallrik. Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden. Bara av att tänka på att jag antagligen kommer att äta det i morgon gör mig exalterad inför frukosten”, skriver Linnea Widmark om en rätt med färsk papaya.

Benjamin Ingrosso i sin tur har inte gått ut med någon ny relation, och verkar leva singelliv efter uppbrottet från sin flickvän.


https://www.instagram.com/p/CALf6EDDFqI/

Expressen har sökt Linnea Widmark för en kommentar.

Bianca Ingrosso stöttas efter tunga erkännandet: ”Privat”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.