Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exets fula svek mot Zara Larsson: ”Fick mitt hjärta krossat hårt”

Zara Larsson är aktuell med låten ”Like It Is”.Foto: DOUG PETERS / DOUG PETERS/EMPICS ENTERTAINMENT EMPICS ENT / INT.
Zara Larsson och Brian Whittaker bröt upp förra året.Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

För lite mer än ett halvår sedan tog det slut mellan Zara Larsson och Brian Whittaker – vilket tog väldigt hårt på dem.

Nu berättar artisten hur hon tog sig igenom det tuffa uppbrottet – med hjälp av ett knep.
– Måla upp scenarier där du slår honom i huvudet, säger Zara Larsson, rapporterar brittiska Metro

22-åriga Zara Larsson är nu aktuell med en ny singel. Låten ”Like It Is” släpper den internationella stjärnan tillsammans med norska artisten Kygo och amerikanska rapparen Tyga.  

Videon för den nysläppta låten ”Like It Is” visar när Zara Larsson öppnar en ensamma hjärtan-klubb för människor som kämpar efter ett uppbrott. Hon har också råd för alla som går igenom att en romans tagit slut.

– Du måste bara umgås med vänner, gråta, lyssna på sorglig musik eller måla upp scenarier där du slår honom i huvudet. Vad du än behöver göra, säger Zara Larsson skriver brittiska Metro. 

Zara Larsson: ”fick mitt hjärta krossat”.

Artisten berättar att hon själv varit med om ett tufft uppbrott.

– Jag fick mitt hjärta krossat hårt. Jag brukade hålla min hand under mitt hjärta för att veta att jag fortfarande hade ett hjärtslag och fortfarande levde, säger Larsson enligt Metro. 

Efter några år tillsammans med den brittiske modellen Brian Whittaker, tog det slut mellan paret i augusti förra året. Under MTV-galan som ägde rum i slutet av augusti kom Zara Larsson också iklädd en klänning med ett hjärta där en pil trängt igenom, enligt uppgifter till The Sun.

– Uppbrottet har varit väldigt tufft för både Zara och Brian men förhållandet hade nått sitt slut. Det har varit några tuffa veckor, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Men nu några månader senare är Larsson glad över att vara singel. 

– Jag är ung och singel. Jag har bara kul, säger artisten, rapporterar Metro.

Expressen har sökt Zara Larsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.