Ex-porrstjärnan och svenska stjärnkocken har gjort slut

Mia Khalifa och Robert Sandberg har gått skilda vägar.
Foto: Instagram
I ett inlägg på Instagram tillkännagav paret skilsmässan.
Foto: Instagram
På Instagram berättar paret om uppbrottet.
Foto: Instagram

Den före detta porrskådespelerskan Mia Khalifa och den svenske kocken Robert Sandberg har gått skilda vägar. 

Det är i ett inlägg på Instagram som paret meddelar att de har gjort slut. 

”Vi gav allt”, står det i Instagraminlägget. 

Mia Khalifa, 28, och Robert Sandberg, 28, började dejta 2018. Den 10 juni 2019 gifte sig paret juridiskt hemma i köket – och 2020 hade kärleksparet planer på att gifta sig i Texas, men på grund av coronapandemin ställdes bröllopet in. 

”Den 10 juni, 2018 – sa jag ”Jag älskar dig” till den här mannen efter 10 magiska dagar i Köpenhamn tillsammans. Den 10 juni, 2019 – vi gifte oss i köket i vårt första hus. Den 10 juni, 2020 skulle blivit vår bröllopsdag, men vi försöker igen nästa sommar. Glad årsdag, älskling. Jag älskar dig”, skrev Mia Khalifa i ett instagraminlägg den 10 juni 2020. 

https://www.instagram.com/p/CBRH22qAvIr/

”Vi gav allt”

I ett inlägg på Instagram meddelar nu paret att de har gått skilda vägar – efter ett års kämpande. 

”Vi kan nu säga att vi gav allt för att vårt äktenskap skulle fungera, men efter nästan ett år med terapi och ansträngning, går vi ifrån varandra vetandes att vi är vänner, och att vi verkligen försökte. Vi kommer alltid älska och respektera varandra”, står det i inlägget som både Mia Khalifa och Robert Sandberg har delat. 

Mia Khalifa är en världskänd influencer med sina 24 miljoner följare på Instagram – men med en ovanlig start på livet i offentligheten.

Efter att ha blivit scoutad på gatan i Miami oktober 2014 spelade Mia Khalifa in sin första porrfilm. Hon hade först tänkt hålla karriären hemlig, men blev snabbt den högst rankade profilen på Pornhub och blev en världsstjärna inom branschen.

Tre månader senare valde hon att lämna porren.

I en intervju med BBC berättade Mia Khalifa för ett tag sen om livet efter porrkarriären och kritiserade branschen för att utnyttja naiva unga kvinnor.

– Jag har inte accepterat mitt förflutna ännu. Jag kanske sätter på en mask, och fejkar det tills det fungerar, sa hon till BBC.

https://www.instagram.com/p/CRkyJSrsfWd/?hidecaption=true

Expressen har sökt Robert Sandberg. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.