Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ex on the beach”-stjärnan har tappat allt hår – väljer att visa

Produktionen klippte bort Gabriella Bella Anderssons sexscen i svenska ”Celebrity ex on the beach”.
ZaraLena Jackson är känd från brittiska ”Ex on the beach”.
Foto: AAPA, STFA / Copyright © 2019 BACKGRID UK

ZaraLena Jackson, känd från brittiska ”Ex on the beach”, har drabbats av håravfall – och nu valt att raka av sig allt hår.

Inför sina hundratusentals följare på Instagram väljer hon nu att visa upp sitt sanna jag, efter att ha lidit av håravfall i en månad.

”Trots att den senaste månaden har varit den tuffaste utmaningen jag ställts inför så tänker jag inte låta det ta över mitt liv som det påverkat mitt hår”, skriver hon till bilderna.

ZaraLena Jackson, 28, var med i brittiska ”Ex on the beach” och brukar visa upp bilder på sig själv på Instagram inför sina drygt 200 000 följare.

Nu väljer hon att dela med sig av ett jobbigt problem hon haft de senaste fem veckorna – tv-profilen har nämligen drabbats av så drastiskt håravfall att hon nu fått raka av det sista av håret.

Till bilder på sig själv, där hon visar upp sitt kala huvud klädd i en tajt korsett sittandes i en säng, skriver hon att det är hennes immunförsvar som attackerar sig själv.

ZaraLena Jackson: ”Bestämde mig för att vara modig”

”I fredags bestämde jag mig för att vara modig nog att raka. Mitt hår har ramlat av under fem veckors tid och det var dags att hantera att det lämnar mig ett tag. Det är fortfarande okänt varför men med den hektiska höst jag har så ser det ut som att mitt immunsystem har börjat attackera sig själv”, skriver hon, och fortsätter: 

”Trots att den senaste månaden har varit den tuffaste utmaningen jag ställts inför så tänker jag inte låta det ta över mitt liv som det påverkat mitt hår. Till er som har alopecia, den här är för er. Jag är här för att hålla er hand genom varje steg, oavsett om det är en bra eller dålig dag”.

”Livet är inte perfekt”

Jackson skriver att hon hoppas att hon tar sig ur detta med både tjockare hår och mer skinn på näsan än innan.

”Tyvärr lever vi i en värld där pressen att vara något speciellt är oerhörda, så till den punkt att människor döljer sina motgångar och låtsas att livet är perfekt. Det är det inte”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CEhITspnOeq/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.