Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ex on the beach”-profilens ovanliga skönhetsingrepp

Kylie Jenner slutar med fillers
Alexandra Nord.
Foto: Youtube.
Bild från frågestunden på Alexandra Nords Instagram.
Foto: Instagram

Nu berättar realityprofilen om det ovanliga skönhetsingreppet. 

Det är på Instagram som Alexandra Nord förklarar vad hon har börjat göra i ansiktet. 

”Har gjort fillers förut men tyckte att jag såg för bred och fyrkantig ut”, skriver hon. 

Före detta ”Bachelor”-deltagaren Alexandra Nord, 28, är i dag ett välkänt namn i realityvärlden. Utöver ”Bachelor” har hon även deltagit i ”Paradise hotel”  och hon är även just nu aktuell i vårens säsong av ”Celebrity Ex on the beach”.

På hennes sociala medier har hon varit öppen med att hon får mycket hat, både kring sin personlighet och sitt utseende. 

– Många skriver att jag var en ”skön och naturlig fotbollstjej” när jag var med i ”Bachelor” och att jag nu opererat om mig och ligger i TV. Men jag mådde inte alls bra i ”Bachelor” och kände mig inte alls som mig själv? Nu gör jag för övrigt ingenting som män inte gjort i alla tider, men då får man såklart skit för det då man är tjej, säger hon i en video på Youtube.

Berättar om ovanliga skönhetsingreppet

Att Alexandra Nord gjort en rad med olika ingrepp är någonting hon mött kritik för – men som hon öppet bemöter på sina sociala medier. Under en frågestund på realityprofilens Instagram får hon en fråga av följare som som undrar om har gjort fillers i käke eller haka. 

Alexandra Nord skriver då att hon gjort något som kallas trådlyft, vilket betyder att en behandlare går in med trådar under huden och gör ett lyft.

”Har gjort fillers förut men tyckte att jag såg för bred och fyrkantig ut”, skriver hon och fortsätter:

”Däremot kan jag rekommendera trådlyft som inte är något medel du sprutar in i kroppen och inte heller en permanent operation”. 

Bortklippta sexscenen i ”Celibrity Ex on the beach”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.