Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Ex on the beach"-parets barn dröjer

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Ex on the beach"-paret fann den riktiga kärleken i dokusåpan.
Under förra säsongen av "Ex on the beach" uppstod riktigt kärlek. Viktoria Bergh, 24, och Simon Väliste, 24, hittade varandra och sedan dess har de varit ett par.
Foto: Linus Nilsson 2015 / WWW.FOTORED.SE

"Ex on the beach"-paret Simon Väliste och Viktoria Bergh väntar barn.

Nu berättar tv-paret om frustrationen efter att graviditeten gått över tiden med flera dagar redan.

"Snälla bebis kom ut nu!", skriver Viktoria Bergh i sin blogg. 

För ett och ett halvt år sedan träffades Simon Väliste och Viktoria Bergh på en paradisö i Karibien under inspelningarna av tv-programmet "Ex on the beach Sverige" och blev kära i varandra. I april i år berättade paret att de väntade barn och födseln var beräknad till den 22 oktober.

Men ännu har ingen bebis tittat ut för dokusåpaparet. På sin blogg skriver Viktoria Bergh nu om frustrationen efter att hon gått flera dagar över tiden.

"Vaknade 06 imorse av värk i ryggen som spred sig framåt mot magen. Det var lite starkare än annars och jag fick ett litet hopp om att det nu var dags! Men efter femton minuter avtog det… Och har inte återvänt. Blev liksom snuvad på förlossningen nu känns det som!", skriver hon i ett inlägg sin blogg.


LÄS MER: Ex on the beach-paret väntar barn

Viktoria Bergh: "Ska inte ropa hej"

"Ex on the beach"-profilen, som nu är inne på vecka 41 som gravid, skriver att hon bara väntar på att kroppen ska sätta i gång inför förlossningen.

"Trodde väl aldrig att jag skulle behöva kliva över vecka 40 och hamna i vecka 41! Nu är man nästan ledsen/besviken varje dag som går då bebis inte vill kika ut. Livet känns orättvist och det känns inte som att jag ska få ut bebisen ens", skriver Viktoria Bergh i bloggen och fortsätter:

"Ska inte ropa hej förrän jag ligger i fosterställning och kvider… Då ska jag hurra! För så mycket längtar man nu så jag ska försöka välkomna smärtan med öppna armar när den väl kommer!"https://www.instagram.com/p/BL_HCraBp1H/

LÄS MER: Ex on the beach-paret ska få en pojke

Simon Väliste: "Går som på nålar"

Simon Väliste har tidigare berättat att paret väntar en liten pojke och han tror att bebisen är precis lika envis som mamma Viktoria Bergh själv. På Instagram har han lagt upp en bild på sig själv bredvid flickvännens gravidmage, samtidigt som han skriver om sin väntan på förlossningen.

"En envis liten kille (måste vara Vickys gener). Går ju som på nålar här hemma! Viktoria måste tycka att jag är skitjobbig eftersom att jag frågar cirka var 15:e minut om hur det känns och om hon har fått några värkar", skriver han.https://www.instagram.com/p/BL4Cif0gMZP/


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.