Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ex on the beach”-paret går skilda vägar: ”Inte lätt”

Antonija Mandirs första ord om uppbrottet från Jack
Antonija Mandir och Jack Daniel Stengel-Dahl har gjort slut
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Antonija Mandir, 24, och Jack Daniel Stengel-Dahl träffades under inspelningen av ”ex on the beach” för tre år sedan. 

Nu berättar de båda att kärleksresan är över. 

”Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag och Jack har gjort slut. Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta.”, skriver Antonija Mandir i ett inlägg på sin Instagram. 

Antonija Mandir och Jack Daniel Stengel-Dahl blev kära i varandra i ”Ex on the beach”-huset 2017. Efter inspelningen flyttade paret ihop och för några månader sedan köpte de en lägenhet tillsammans. Jack Daniel Stengel-Dahl har också synts flitigt på Mandris Youtube-kanal de senaste åren.  

Men nu bekräftar Antonija Mandir att kärlekresan är över. 

”Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag och Jack har gjort slut. Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta. Jag kommer behöva tid att läka och hoppas att ni respekterar det genom att inte ställa några frågor.”, skriver hon och postar en bild på dem tillsammans. 

Under sitt inlägg stöttas hon bland annat av vännen Joakim Lundell och Viktor Frisk som båda skickar flera hjärtan. 

”Vi har inte haft det så bra”

Jack Daniel Stengel-Dahl bekräftar också uppbrottet på sin Instgram och berättar att paret inte haft det bra den senaste tiden. 

”Tror att dom flesta redan förstod att vi inte haft det så bra senaste tiden och vi försökte få allting att funka men ibland så måste man förstå att det bästa man kan göra är att gå vidare. Jag önskar Antonija allt livet har att ge och vet att hon kommer göra någon till världens lyckligaste person en vacker dag men för oss så är det slut här.”, skriver han. https://www.instagram.com/p/CGSqBroH0e2/https://www.instagram.com/p/CGStVf7FAC1/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.