Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ex on the beach” 2019: Sara Gustafsson om att hitta kärleken i programmet

Sara Gustafsson medverkar i årets säsong av ”Ex on the beach”.Foto: Dplay
Här är deltagarna i ”Ex on the beach” 2019.Foto: Dplay

Festivaltjejen Sara Gustafsson dyker upp i årets säsong av ”Ex on the beach”.

Nu avslöjar hon att hennes medverkan i dokusåpan resulterat i kärlek.

– Man kommer förstå vem det är, vi klickade redan första kvällen, säger Sara Gustafsson.

Sara Gustafsson, 26, från Varberg beskriver sig själv som en ”festival- och ravetjej”. Ett program som ”Ex on the beach” är inte något hon trodde att hon skulle göra.

– Jag har alltid tyckt att det är tråkiga människor. Mer personer som typ hänger på Rhodos och jag är mer en festivaltjej, förklarar Sara Gustafsson.

Nu kan vi ändå se denna festivaltjej i årets säsong av ”Ex on the beach” och Sara Gustafsson säger att det överträffade hennes förväntningar. Medverkan har inte vara inneburit ett minne för livet utan har resulterat i kärlek för 26-åringen, som berättar att hon fick ett lite extra gott öga för en av killarna redan under första avsnittet.

– Man kommer förstå vem det är, vi klickade redan första kvällen, säger Sara Gustafsson utan att avslöja vem kärleken är.

Sara Gustafsson: ”Ångrar vissa saker”

Sara Gustafsson beskriver säsongen som en säsong med mycket känslor och mycket skrik. Flera gånger har produktionen varit tvungna att kliva in i situationer där Sara varit inblandad. Hon beskriver att hon både varit väldigt ledsen och att det är en del hårda ord som sagts.

– Jag är inte nervös för att något ska synas, jag har varit mig själv men visst ångrar jag vissa saker jag har sagt, förklarar Sara Gustafsson.

Nu tror Sara Gustafsson att man eventuellt kan få se mer av henne i framtiden. Hon beskriver att hon är spontan, vill festa och ha kul och att hon trots sina fördomar hon hade från början nu kan tänka sig att delta i dokusåpor fler gånger.

Ex on the beach” sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.