Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ex on the beach” 2019: Niklas Åkerlund om smeknamnet ”Dirty Nick”

Niklas Åkerlund är med i årets säsong av ”Ex on the beach”.
Foto: Dplay
Här är deltagarna i ”Ex on the beach” 2019.
Foto: Dplay

Niklas Åkerlund är tillbaka i tv-rutan, denna gång syns han i årets säsong av ”Ex on the beach”.

Nu berättar han om smeknamnet han hoppas kunna sudda ut.

– Jag blev pressad att kalla mig ”Dirty Nick”, säger Niklas Åkerlund.

Niklas Åkerlund, 24, från Norrtälje är tillbaka i rutan med sin medverkan i årets säsong av ”Ex on the beach”. 

Niklas har tidigare synts i 2017 års säsong av ”Paradise hotel” där han gjorde sig känd under smeknamnet ”Dirty Nick”. Något han själv säger inte var något han själv kallat sig innan.

– Jag blev pressad att kalla mig ”Dirty Nick”, vilket jag aldrig har gjort innan, säger Niklas Åkerlund.

Han tror att hans tidigare medverkan i ”Paradise hotel” gör att han under ”Ex on the beach” släpper loss mer och att man får se mer av vem han är. Niklas Åkerlund beskriver sig själv som en glädjespridare, någon som bjuder på sig själv och är lite skruvad i skallen.

Niklas Åkerlund: ”Jag är lite av en Dr Phil”

Säsongen säger han kommer bjuda på mycket drama. Han beskriver sin egen roll i dramat som både deltagare och någon som försöker lösa det. Han säger att han är en person som vill lösa saker.

– Jag tycker att har man problem ska man lösa det och inte gnabba en massa. Jag är lite av en ”Dr Phil” så, säger Niklas Åkerlund.

Inför premiären är han förväntansfull. Han ser fram emot att svenska folket ska se mer av vem han är, en snäll och omtänksam kille som vill ge alla en andra chans och ser något gott i alla. Han inte bara ser fram emot att tittarna ska se programmet utan är även förväntansfull för att själv få se hur allt klippts ihop.

– Ska bli roligt att se dårhuset. Är 100 procent säker på att det blir en riktigt bra säsong, säger Niklas Åkerlund.

När Expressen når TV3 svarar de att de inte pressar fram några smeknamn hos deltagarna utan att det var Niklas Åkerlund själv som valde att kalla sig ”Dirty Nick”.

”Det där uppfattar jag som en väldigt underhållande efterkonstruktion. Vi pressar givetvis inte på någon smeknamn. I sin presentationsvideo i Paradise Hotel var Nicks egen förklaring att han fått smeknamnet av sina vänner för att han rappade”, skriver Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment group, i ett mejl.

Ex on the beach” sänds torsdagar och söndagar på Dplay.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.