Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ex on the beach 2019: Här är alla deltagare

Jasmina Ayyoub, 24, Stockholm.Foto: Dplay / Dplay
Tola Mohammed, 25, Västerås.Foto: Dplay / Dplay
Amanda Fransson, 23, Hässleholm är en av deltagarna i årets säsong.Foto: Dplay / Dplay

24 oktober har säsong sju av svenska ”Ex on the beach” premiär på Dplay.

Åtta singlar flyttar då in en lyxvilla i Grekland – redo för flörtande och dejtande. 

Här är alla deltagare i säsong 7 av ”Ex on the beach”.

Den sjunde svenska säsongen av ”Ex on the beach” har spelats in i Grekland. Inspelningarna startade i april och avslutades i juni.

Den 24 oktober är premiären här. Då är det även premiär för ”Exen berättar allt”, där programledaren Carolina Gynning håller i snacket med deltagarna.

– Den sjunde säsongen av ”Ex on the beach” är precis vad vi behöver i höst när mörkret och kylan faller på – ett eldigt program i form av dramatik och romantik samt en ny, färgstark och härlig startåtta. Det känns otroligt roligt att kunna bjuda på helt nya säsonger på Dplay av succéserien ”Ex on the beach” samt ”Exen berättar allt”, säger Lena Strandner, programdirektör Discovery Networks Sweden i ett pressmeddelande.

Bekanta ansikten gör comeback

Upplägget är detsamma som förut: Ett gäng singlar tillbringar tid i solskenet på en lyxig plats och festar, flörtar och dejtar. Men ett orosmoment finns hela tiden, då deltagarnas ex när som helst kan dyka upp och ställa allting på sin spets.

DÅ KAN DU SE EX ON THE BEACH

Den sjunde säsongen av ”Ex on the beach” samt ”Exen berättar allt” produceras av Meter för sändning på Dplay torsdagar och söndagar med premiär 24 oktober.

I den nya säsongen kommer åtta singlar in från början. Några kända namn finns med. Ludvig Taninger och Ida Österberg har båda varit med i programmet förut. Fitnessprofilen Amanda Fransson och även Ewelina Ostrowska har tidigare synts i ”Paradise Hotel”. 

Här är deltagarna i Ex on the beach hösten 2019:

Foto: Dplay / Dplay

Ida Österberg, 27, Borås

27-åriga Ida Österberg från Borås är en frispråkig frisk fläkt som är tillbaka i Ex on the beach för att sätta killarna på plats. Hon är redo att skapa drama och kaos – och kanske lite kärlek, om någon av killarna i huset uppfyller hennes krav.

Sist hon deltog var 2016 och triangeldramat mellan henne och deltagarna Olivia Ring Hedlund och Hampus Ekberg blev en stor snackis.

Foto: Dplay / Dplay

Edwin Ramwall, 20, Kalmar

Edwin Ramwall är 20-åringen från Kalmar som är något av en romantiker och kan konsten att sätta hjärtan i brand. Den karismatiske bartendern och dj:n har aldrig haft ett långvarigt förhållande, men vill gärna hitta någon speciell i Ex on the beach-huset.

– Jag hade inte varit den människan jag är i dag om jag inte hade legat med så många, säger Edwin i sin presentationsvideo.

20-åringen säger sig även ha en blick som får alla tjejer på fall, då många påpekat att det är något speciellt när han tittar på dem.

Foto: Dplay / Dplay

Jasmina Ayyoub, 24, Stockholm

Ingen kan festa som Jasmina Ayyoub. Nattlivet i Stockholm är alldeles för mainstream för denna partypinglas smak, som hellre åker till USA för att festa. Jasmina är dessutom en alfahona med nära till humor och skratt, som även drömmer om en musikkarriär. 

– Det är klart att jag gillar när folk tittar på mig. Det är ju kul för dem och för mig, säger Jasmina i sin presentationsvideo.

Foto: Dplay / Dplay

Emil Andersson, 23, Kristianstad

Emil Andersson är tjejtjusaren från Kristianstad, som har säsongat precis överallt.

– Thailand, Dubai, Australien, Spanien, Grekland... jag har gjort alla säsonger på alla ställen, säger Emil i sin presentationsvideo.

Förutom att ha jobbat i många länder är han också initiativrik och den som gärna leder gruppen – men är inte heller rädd för att ge kritik till personer som inte bett om det.

Foto: Dplay / Dplay

Amanda Fransson, 23, Hässleholm

Fitnessprofilen Amanda Fransson, 23, har över 120 000 följare på sin Instagram. Hon kliver in i Ex on the beach-huset med en stor portion självförtroende – övertygad om att just hon kommer vara husets snyggaste tjej. Hon ogillar drama, men har ändå en tendens att hamna i hetluften.

Hon har även ett väldigt specifikt krav på vilka killar som faller henne i smaken.

– Han ska ju kunna höftlyfta 200 kilo, annars är han inget att ha, säger Amanda i sin presentationsvideo för programmet. 

Foto: Dplay / Dplay

Ludvig Taninger, 26, Helsingborg

Ostkungen Ludvig Taninger är tillbaka för tredje gången i Ex on the beach. Syftet är lika självklart som enkelt: Att ha kul. Han driver ett ostbutiksimperium till vardags och ser fram emot att släppa allt det ansvar som affärerna medför och bara känna sig som 25 år för en stund. 

Ludvig har varit singel i 738 dagar och är redo att göra comeback i den grekiska lyxvillan.

– Livet där hemma, det är otroligt mycket jobb, jag jobbar liksom konstant 24/7 med min business, säger Ludwig i sin presentationsvideo.  

Foto: Dplay / Dplay

Ewelina Ostrowska, 27, Malmö

Många kanske känner igen Ewelina Ostrowska, 27, från ”Paradise hotel” 2017, men nu har hon bytt ut Mexiko mot Grekland och gör entré i ”Ex on the beach”. 

– Jag är mycket trevlig av mig, men jag kommer också sätta killarna på plats, säger Ewelina i sin presentationsvideo.

Ewelina älskar drama, men har samtidigt en omtänksam sida. Hon blandar attityd och en uppfriskande ta ingen skit-personlighet med snällhet och charm. 

Foto: Dplay / Dplay

Tola Mohammed, 25, Västerås

I Västerås ser man 25-åriga Tola Mohammed vid VIP-borden på nattklubbarna, dricka skumpa och dansa. Han är en omsvärmad bartender som varje kväll drunknar i lappar med telefonnummer från charmade tjejer.

– Drömmen är att i framtiden bara VIP:a och festa, resten av mitt liv, säger Tola Mohammed i sin presentationsvideo.

Förväntningarna på ”Ex on the beach” är VIP, att ha kul och snygga tjejer.

– Jag gillar sköna tjejer och dramafria tjejer, säger Tola Mohammed.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.