Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lottas möte med exmaken – berättar

Programledaren Lotta Engberg fick under kvällens avsnitt av "Lotta på Liseberg" privat stöd i publiken.Foto: TV4
Lotta Engberg och Anders Enberg.Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSEN
Lotta Engberg.Foto: ANDERS YLANDER / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN

Lotta Engberg hade ordentligt stöd i publiken under måndagens "Lotta på Liseberg.

På plats hade hon både barn, barnbarn och exmaken Anders Engberg - som också hälsade på bakom kulisserna.

- Barnbarnens finaste morfar var här och hälsade på mig i logen, säger Lotta Engberg.

"Lotta på Liseberg" slog publikrekord i kvällens avsnitt. Lotta Engberg, 55, uppger att kvällen var full av drag från början till slut. I publikhavet gömde sig även hennes familj och exmaken Anders Engberg för att stötta programledaren. Något som betydde mycket för henne.

– Vi slog publikrekord på plats i kväll för i år, det var ett sådant himla drag i dag med himla mycket bra musik och bra artister så klart. Jag hade också besök av min familj i publiken, det brukar aldrig hända, säger hon.

Lotta Engberg har tidigare berättat om de intensiva förberedelserna och det höga tempot hon tvingas hålla i programmet. Exmaken var där för att supporta Engberg som efter sommarens säsong uppger att hon ska vara fjärdedelspensionär.

– Barnbarnens finaste morfar var här och hälsade på mig i logen, det var en speciell kväll för mig. Mina två barnbarn och min dotter och hennes man var också på plats. De börjar bli så stora, säger hon.

 

LÄS MER: Lotta avslöjar sina krav på ”Lotta på Liseberg” 

 

"Jag känner en enorm kärlek till Anders"

Programledaren har tidigare berättat att hon ofta umgås med sin exman Anders Engberg och hans fru. 

– Han är lite "urfadern". Jag känner en enorm kärlek till "morfar Anders", han är morfar till alla barnbarnen och det delar vi, sade hon.

Lotta Engberg och exmaken gick skilda vägar efter 20 år tillsammans. Men relationen utvecklades i stället till en djup vänskap. Efter skilsmässan bodde barnen på heltid hos Lotta Engberg.

- Tjejerna var hos sin pappa på helgerna. Anders har funnits med hela tiden. Vi har ju barnen gemensamt och den relationen har bara vuxit precis som familjen har vuxit, sade hon.

Lotta Engberg har döttrarna Malin och Amanda ihop med musikern Anders Engberg. 

 

LÄS MER: Lottas pension efter sommaren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.