Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ex-maken upprörd efter tv-mammans beslut

Kate Gosselin, känd från tv-serien "Kate plus 8", har satt sin tolvåriga son Colin i ett särskilt behandlingsprogram.
Enligt Radar Online visste pappan Jon Gosselin inte om det hela.

Kate Gosselin, känd från tv-serien "Kate plus 8", har satt sin tolvåriga son Colin i ett särskilt behandlingsprogram.

Enligt Radar Online visste pappan Jon Gosselin inte om det hela.

– Det är chockerande, säger han enligt sajten.

"Kate Plus 8"-profilen Kate Gosselin, 41, har valt att sätta sonen Colin, 12, i ett särskilt behandlingsprogram på ett ställe utanför Philadelphia – nära två timmar från deras hem.

Detta då han har haft stora problem i skolan och dessutom visat ett våldsamt beteende - och förhoppningsvis ska sonen nu få hjälp.

– Colin har särskilda behov. Det är en ganska flytande diagnos av vilka behov det är, men han behöver särskilda strategier för att hjälpa honom ta itu med vissa saker. Det har varit en kamp som vi har haft under en mycket lång tid, och det är något som jag har behandlat på egen hand, har Kate Gosselin tidigare sagt till People.


LÄS MER: Tv-mamman skickade i väg sin 12-årige son


Jon Gosselin och Kate Gosselin separerade

Hon separerade från sonens pappa Jon Gosselin 2009. Även han medverkade i serien förut, som handlar om Kate och hennes åtta barn.

Ett av deras barn ska dessutom, i samma intervju som Kate Gosselin berättade att 12-årige sonen skickats i väg, riktat en rejäl känga mot sin pappa.

– Han får det att se ut som att vi hålls ifrån honom, vilket är galet. Han kanske borde börja fundera på varför vi inte vill träffa honom, och kanske förstå att om han någonsin vill ha en relation till oss är det inte någon bra idé att prata om oss på tv. Han känner inte ens oss, säger dottern Mady enligt Radar Online.


LÄS MER: Gosselin lät en före detta Playboymodell ta hand om barnen


Pappan visste inte om att sonen skickades i väg: "Upprörd"

Enligt den amerikanska sajten har Jon Gosselin inte fått veta att sonen skickats i väg - vilket gjort honom upprörd.

– Jag är väldigt upprörd. Jag har alltid funnits där för dem och jag kommer alltid vara det, säger han enligt sajten och fortsätter:

– Det är chockerande.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.