Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ex-flickvännens sorg: ”Vill inte att det ska vara på riktigt”

Tim Bergling blev 28 år gammal.
Foto: AMY SUSSMAN / AP TT NYHETSBYRÅN
”Jag vill inte att det ska vara på riktigt”, skriver Aviciis ex-flickvän Emily Goldberg på Instagram.
Foto: Instagram

Tim Bergling, mer känd som Avicii, gick bort under fredagen, bara 28 år gammal.

Nu sörjs han av vänner och familj världen över.

Exflickvännen Emily Goldberg skriver om sin sorg efter Tim Bergling på Instagram:

”Jag vill inte att det ska vara på riktigt”, skriver Emily Goldberg till flera bilder på henne och den svenska världsstjärnan.

Sorgen är stor efter nyheten om att Tim Bergling, mer känd som Avicii, har dött.

En av de sörjande är Emily Goldberg, ett av den svenska superstjärnans ex, uppger sajten E Online. I ett inlägg på Instagram berättar hon om den svåra sorgen och publicerar samtidigt en rad bilder på sig själv och Tim, något som även International Business Times har uppmärksammat.

https://www.instagram.com/p/BhzqdvpA7c3/?taken-by=emilygoldberg89

”Under de två åren då vi var tillsammans, var han den jag litade på mest, och min bästa vän”, skriver hon bland annat. Tidigare i inlägget refererar Emily till en låttext som hon uppger att Avicii har skrivit för henne:

Come on babe, don't give up on us. Choose me, and I'll show you love”, skriver hon och fortsätter:

”Det är texten från en låt som Avicii skrev till mig. Jag önskar att jag hade kunnat leva upp till den”.

Bilderna till inlägget föreställer Tim och Emily på olika platser – allt från privatflygplan till stränder och nattklubbar.

I slutet av inlägget har Emily skrivit om en bit av texten till Aviciis kändaste låt, "Wake Me Up":

”Wake me up when it's all over, because I don't want it to be real."

Aviciis tidigare manager sörjer

Aviciis tidigare manager, Ash Pournouri, hjälpte artisten att bli världskänd. Nu skriver han om sin svåra sorg i ett öppet inlägg på Facebook.

"Chock. Sorg. Ilska. Raseri. Apati. Förtvivlan. Smärta. Smärta. Smärta. Jag vet inte ens vad den här känslan kallas. Du var min familj. Min bror. Min vän. Min förtrogne. Del av mitt hjärta. Som nu är borta. Jag har aldrig upplevt så djup sorg som den här. Jag minns inte ens när jag grät senast, men mina ögon är svullna av tårar sedan jag fick veta. Jag har inte riktigt accepterad det, jag kan inte förstå att det är på riktigt. Tomhet." skriver han i Facebook-inlägget.

Ash Pournouri hyllar Tim Berglings talang i inlägget, och skriver om deras långa tid tillsammans, och relationen de hade till varandra.

"Ingen kommer veta vad vi gick igenom. Ingen kommer känna till bandet vi hade och kärleken vi kände för varandra. Showen är en show. Det var aldrig på riktigt. Det var en historia vi berättade för omvärlden. Du och jag var på riktigt. Upp- och nedgångarna, bråken, hyllningarna, glädjen, sorgen, smärtan, njutningen, de där extraordinära erfarenheterna som så få människor får uppleva. Vi hade alla ingredienser för en riktig familjrelation. Och du kommer alltid vara familj." skriver han på Facebook.

Ash Pournouri och Avicii slutade jobba tillsammans i 2016.

https://www.facebook.com/ashatnight/posts/10160473533235271

Aviciis tidigare kärlek

Avicii var senast tillsammans med den kanadensiska modellen och modeprofilen Raquel Bettencourt. Paret bodde i över ett år tillsammans i Tim Berglings villa i Los Angelse – men relationen tog slut 2014, har US Magazine tidigare rapporterat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.