Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ex-flickvännens sorg: ”Vila i frid vackra ängel”

”Vila i frid vackra ängel”. Tim Avicii Bergling hyllas av ex-flickvännen Racquel Bettencourt.
Musikstjärnan Tim Avicii Bergling avled på fredagen, endast 28 år gammal.Foto: (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES

Tim Avicii Bergling avled på fredagen, endast 28 år gammal.

Nu väljer hans ex-flickvän Racquel Bettencourt att uttrycka sin sorg över Berglings död:

”Tim, det känns som det bara var i går som vi var oskiljaktiga. Vila i frid vackra ängel”, skriver hon på Instagram.

På fredagen nåddes världen av den tragiska nyheten om Tim Avicii Berglings bortgång. Artisten och musikproducenten blev 28 år gammal.

Under ett års tid vad Bergling tillsammans med den kanadensiska modebloggerskan Racquel Bettencourt. Paret bodde tillsammans en tid men separerade år 2014. 

I ett känslofyllt inlägg på Instagram väljer Bettencourt att dela med sig av sin sorg och saknad under en bild där hon och Tim Bergling håller om varandra.

Ex-flickvännen Racquel om sorgen efter Avicii

”Tim, det känns som det bara var i går som vi var oskiljaktiga. Vi pratade och skrattade till soluppgången. Det var vi mot världen. Minnen som kommer räcka en livstid,” skriver hon i inlägget.

Racquel Bettencourt fortsätter inlägget med att beskriva att relationens upp- och nergångar till trots önskade hon inget annat än att Tim Bergling skulle må bra och att de tillsammans skulle få fina minnen, men att ”universum hade andra planer för oss”. 

”Jag vet hur hårt du kämpade och försökte. Jag försökte med allt som jag kunde. Tack för att du visade mig och lärde mig hur äkta kärlek känns och tog med mig på din resa. Bandet mellan oss var så rent och äkta och jag tror aldrig det riktigt gick sönder”, skriver Bettencourt och säger att hon förevigt kommer bära med sig minnena i sitt hjärta.

Tim Avicii Bergling tillsammans med Racquel Bettencourt.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/ALL OVER PRESS SPLASH NEWS

”Alldeles för tidigt”

Ex-flickvännen hyllar Tim Avicii Berglings stora och unika talang och att hon känner en glädje över att hans musik berörde miljarder av människor och att hans själ och minne kommer finnas kvar genom den.

”Det var alldeles för tidigt för dig. Jag sänder mina kondoleanser till din fantastiska familj, mitt hjärta är med dem. Vila i frid vackra ängel. Jag kommer aldrig glömma dig”.

 

https://www.instagram.com/p/Bh1mmK3DJvn/?taken-by=racquelnatasha

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.