Evelina Vidén bryter ihop i "Lyxfällan". Foto: TV3Evelina Vidén bryter ihop i "Lyxfällan". Foto: TV3
Evelina Vidén bryter ihop i "Lyxfällan".  Foto: TV3
Tv-profilen har lagt tusentals kronor på skönhetsprodukter och fillers. Foto: TV3Tv-profilen har lagt tusentals kronor på skönhetsprodukter och fillers. Foto: TV3
Tv-profilen har lagt tusentals kronor på skönhetsprodukter och fillers. Foto: TV3
I "Lyxfällan" får Evelina hjälp av Patrick Grimlund och Magnus Hedberg. Foto: TV3I "Lyxfällan" får Evelina hjälp av Patrick Grimlund och Magnus Hedberg. Foto: TV3
I "Lyxfällan" får Evelina hjälp av Patrick Grimlund och Magnus Hedberg. Foto: TV3

Evelinas krasch: "Jag har nått botten, totalt"

Publicerad

Här bryter tv-profilen Evelina Vidén ihop totalt.

Det är när det går upp för den tidigare "Ensam mamma söker"-deltagaren att hon har gjort av med tusentals kronor på kläder och skönhetsbehandlingar som tårarna kommer.

– Jag har nått botten, totalt, säger hon i programmet.

För några år sedan var hon med i "Ensam mamma söker" – men lyckades aldrig hitta sin drömkille.

Efter det har hon fortsatt att vara kvar i kändislivet – men pengarna hon har lagt på kläder och dyra utekvällar har satt Evelina Vidén, 31, i en katastrofal sits.

"Går ut tre gånger i veckan"

Nu är hon med i kvällens avsnitt av "Lyxfällan".

– Jag går nog ut två gånger per vecka, i bland tre. Och jag gör allt från naglar, ansiktsbehandlingar och fillers, säger 31-åringen i programmet.

 

LÄS MER: Tv-profilen: "Tårarna bara rann"

 

Men när räkningarna ska betalas så ekar det tomt på kontot. Därför har experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg kallats in för att hjälpa Evelina Vidén att få ordning på ekonomin.

– Jag målar alltid upp hemskheter i mitt huvud och är rädd att det kan gå så långt att jag inte kan försörja min dotter, säger en orolig Vidén.

När programmet sändes jobbade hon som telemarketer och tjänade ungefär 27 000 kronor i månaden. När hon ställs inför den beryktade budgettavlan kommer det fram att hon går back med drygt elva tusen kronor varje månad. Samtidigt lägger hon flera tusen kronor på kläder och skönhetsprodukter.

Till slut blir för mycket för tv-profilen – som bryter ihop i tårar.

– Jag mår illa. Det är jobbigt, för jag vill kunna ge min dotter mer än det här. Jag vill inte överföra det här ekonomiska beteendet till henne, så det är viktigt för mig att komma upp på fötter, säger hon i programmet.

Evelina Vidén besöker även en terapeut för att få ordning på sitt beteende. Då tvingas hon erkänna för sig själv hur hennes liv ser ut.

– Jag har nått botten, totalt. Jag målar upp en fasad för att ingen ska få se som det är, säger hon samtidigt som tårarna rinner.

 

LÄS MER: "Ensam mamma söker"-My slår tillbaka

Lyckas till slut

Efter att experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg har hjälp Evelina med sina lån, och att sälja flera av hennes saker så lyckas hon i slutet av "Lyxfällan" få ordning på sin ekonomi.

Du kan se programmet i kväll klockan 20.00 på TV3.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag