Eva Dahlgren ska medverka i den andra säsongen av "Så mycket bättre". "Det blir en jättebra omgång", säger Matilda Snöwall, exekutiv producent för produktionen. Foto: Stefan Söderström
Eva Dahlgren ska medverka i den andra säsongen av "Så mycket bättre". "Det blir en jättebra omgång", säger Matilda Snöwall, exekutiv producent för produktionen. Foto: Stefan Söderström

Eva Dahlgren klar för "Så mycket bättre"

Publicerad
Uppdaterad
Nu blir det "Så mycket bättre" för den blekta blondinen.
Expressen kan berätta att Eva Dahlgren är klar för säsong två av TV4:s succéprogram.
- Det blir en jättebra omgång, säger Matilda Snöwall, exekutiv producent för produktionen.
Expressen har tidigare kunnat berätta att svenska artisteliten nu står i kö för att få medverka i TV4:s succé-program "Så mycket bättre".
Lena Philipsson och Sven-Erik Magnusson - båda namnen diskuteras vad gäller att knipa en av de åtråvärda platserna som givit September och övriga från förra säsongen ett rejält lyft i karriären.

Har tackat ja

Skånske rapparen Timbuktu har enligt uppgift redan tackat ja till att delta i sommarens inspelning av "Så mycket bättre".
Och nu kan Expressen avslöja att han får sällskap av en blekt blondin.
Närmare bestämt Eva Dahlgren.
- Ni får höra med kanalen, det gäller för alla våra artister. Vi känner inte till något om det här, säger Vera Tjärnå på Blixten & Co.
Eva Dahlgren satte innan nyår upp showen "Ingen är som jag" på Rival i Stockholm.

Enorma framgångar

Hon hade enorma framgångar i slutet av 1980-talet och i början av 1990-talet med storsäljare som "Ängeln i rummet", "Vem tänder stjärnorna", "Kom och håll om mig", "Jag klär av mig naken" och "Gunga mig". Albumet "En blekt blondins hjärta" blev en stor succé.
Eva Dahlgren har också givit ut en rad böcker.
När Expressen pratar med TV4:s exekutiva producent Matilda Snöwall är hon för-tegen angående sångerskans medverkan.
Om jag säger Eva Dahlgren, vad säger du då?
- Jag antar att du vill prata "Så mycket bättre".
Ja. Eva Dahlgren är klar för programmet?
- Vi kommenterar i nuläget inte vilka som är klara och vilka som inte är klara, säger Matilda Snöwall.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag