Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eurovisionfavoriten kollapsade på scenen

Ryska Eurovsion-favoriten Sergey Lazarev kollapsade mitt på scenen under fredagen. Foto: Faksimil Youtube
Lazarev fick bäras av scenen, men behövde inte uppsöka sjukhus. I maj ska han uppträda i Globen med sitt bidrag "You are the only one".

Ryska Eurovision-favoriten Sergey Lazarev, 33, kollapsade under ett uppträdande i går, skriver Aftonbladet.

Efter händelsen bars han bort från scenen - men han fördes inte till sjukhus.

Han sägs vara Frans Jeppsson Walls största hot i kommande Eurovision Song Contest - men under gårdagen föll ryske Sergey Lazarev, 33, ihop på scen mitt under ett framträdande i S:t Petersburg.

I ett filmklipp som ryska sajten Life News publicerat syns hur Sergey Lazarev blir bortburen från scen.

Det var mellan två låtar som Sergey Lazarev började må dåligt och plötsligt svimmade, skriver Aftonbladet. Eurovision-favoriten fördes inte till sjukhus och ska ha mått bättre efter en behandling med ammoniak.

I maj ska Sergey Lazarev stå i Globen med Rysslands bidrag "You are the only one".

 

 

LÄS MER: Charlotte Perrelli dömer ut Frans Jeppsson-Wall

 

 

Christer Björkman: "Det är okej"

Sveriges bidrag "If i were sorry" kommer att gå ut som nummer 9 i finalen av Eurovision Song Contest.

Startordningen bestäms av tv-producenterna och länderna lottas bara in i första eller andra halvan av startfältet. Det gäller dock inte värdlandet och då det är Sverige som arrangerar Eurovision Song Contest 2016 lottas vårt startnummer för att säkerställa en opartisk startordning.

Schlagergeneralen Christer Björkman blev seminöjd över resultatet och lottningen.

– Det är okej, tycker jag. Det är en tredjedel in i programmet. Det är alltid skönare att vara senare i programmet, men det viktiga är att man inte hamnar precis i början

 

 

LÄS MER: Beskedet till Frans efter plagiatanklagelserna

 

 

Frans Jeppsson-Wall och "If I were sorry" fick nära 1,8 miljoner röster av svenska folket, vilket är ett rekord. Trots det fick han bara 14,1 procent av de drygt 12,6 miljoner rösterna. Vilket är långt ifrån Måns Zelmerlöw, som fick 35 procent av rösterna året innan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.