Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madonnas privata video – kaxiga svaret efter hånen

Madonna uppträdde på Eurovision Song Contest.
Foto: ORIT PNINI / ISRAELI BROADCASTING UN / EPA TT NYHETSBYRÅN
Madonna valde att lägga upp en kaxig video på Instagram efter hånen.

Madonna gjorde ett efterlängtat uppträdande på Eurovision Song Contest-finalen på lördagskvällen – men möttes av enorm kritik från tittarna.

Efter hånen om hennes musikaliska insats och valet att bära ögonlapp har Madonna publicerat en kaxig video från bakom kulisserna.

”Madam X har attityd före showen”, skriver Madonna till videon på Instagram.

Tycker du att rätt låt vann Eurovision?

Världsstjärnan Madonna, 60, gästade lördagens stora final av Eurovision Song Contest. Efter att ha intervjuats i greenroom av en av programledarna, uppträdde artisten med klassikern ”Like a prayer” och nya låten ”Future”.

Men framträdandet möttes av massiv kritik – efter att Madonnas sånginsats lämnade mycket att önska. Både på sociala medier och i Expressens livechatt var det många som reagerade på hur falskt stjärnan sjöng, och på hennes Instagram är det flera kommentarer om hur hon borde lägga sitt stora arvode från Eurovision song contest på sånglektioner.

Stjärnan hånades till och med av Nederländernas representant vid jurysiffrorna, inför publiken på 200 miljoner tittare världen över.

- Jag är så tacksam för den här kvällen och för Madonnas autotune, sa presentatören innan hon lämnade en tolvpoängare till Sverige.

Madonnas kaxiga video – efter kritiken

Efter de hårda orden från tittarna har Madonna valt att publicera en kaxig video från bakom kulisserna. I videoklippet ses artisten sitta och sjunga innan hon ska gå på scenen, samtidigt som de sista detaljerna läggs vid hennes smink.

”Madam X har attityd före showen”, skriver Madonna till videon.

https://www.instagram.com/p/BxnxpDrhROn/

Det var inte bara Madonnas sånginsats i musiktävlingen som väckte åsikter hon miljonpubliken. I Expressens livechatt reagerade många på att stjärnan valt att ha en ögonlapp som accessoar.

”Vad är modet med ögonlapp? Tänk på dem som behöver de kanske hela livet och du står och ser snygg ut med ögonlapp”, skrev Michael i chatten.

”Du är inte blind på vänster öga. Varför ögonlapp?? Du kränker dom som verkligen behöver lapp”, skrev Katrin i Expressens livechatt.