Frans kärleksbesked efter dejtingryktet

Sedan en tid har det florerat kärleksrykten kring Frans Jeppsson Wall.
Foto: Patrik C Österberg / STELLA PICTURES
Frans har sammankopplats med en känd bloggerska.
Foto: Sven Lindwall
Frans medger att de träffas, men är i övrigt mystisk kring det hela: "Det är ganska privat, men det kommer i sådana fall ut förr eller senare ändå".
Foto: Sven Lindwall

Kärleksrykten florerar kring det svenska Eurovisionhoppet Frans Jeppsson Wall.

Nu berättar artisten om den påstådda relationen mellan honom och en svensk bloggerska:

– Det är ganska privat, men det kommer i sådana fall ut förr eller senare ändå.

Frans Jeppsson Wall, 17, lämnade Stockholm för hemstaden Ystad mitt under uppladdningen inför Eurovision Song Contest 2016.

Under fredagen landade han på Bromma flygplats.

Där passade han på att ge svar på tal angående kärleksryktena han och en svensk bloggerska omgetts av.

Han medger att de träffas, men att han ännu inte vill kalla det för en romans.

– Det har hänt mycket här, alltså många har massa uppfattningar i det. Men, allt går bra. Det är ganska privat, men det kommer i sådana fall ut förr eller senare ändå.LÄS MER: Frans Jeppsson Wall om livet efter vinstenFrans Jeppsson Wall: "Det är mentalt"

Frans Jeppsson Wall berättade även om sin taktik inför Eurovision Song Contest - genom att såga sig själv blir han starkare.

– Det är lite taktik också. Då lurar jag mig själv att jag måste göra bättre och då presterar jag bättre. Dock så tyckte alla andra att det var bra. Eller så säger de i alla fall. Det är mentalt. Man lurar sig själv.LÄS MER: 9 saker du inte visste om Frans Jeppsson WallSamtidigt berättade han om sin skada - artisten stod på flygplatsen med bandagerat knä.

– Det är knäet. Jag drog korsbandet för ett tag sedan. Så körde jag brännboll under släktträffen. Det gick bra. Vi vann, säger Frans Jeppsson Wall.

– Det är inga problem. Det är mest för att… när man har bandage så tänker man på det oftare. Det är också en mental grej.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.