Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolas ilska efter Måns diss på scenen

Carola fick till en början prata...
Foto: Faksimil SVT
...men plötsligt ryckte Måns bort mikrofonen.
Foto: Faksimil SVT

Måns Zelmerlöw drog undan mikrofonen mitt under Carolas sång.

Nu riktar artisten kritik mot hur hon stoppades i finalen av Eurovision Song Contest.

– Det är lustigt att de inte vill lyfta de före detta vinnarna mer, det är jag inte ensam om att tycka, säger hon.

När Carola skulle få sjunga sin favoritschlager, "Hallelujah", i finalen av Eurovision Song Contest avbröts hon efter bara några sekunder. Plötsligt ryckte nämligen Måns Zelmerlöw undan mikrofonen för den förvånade sångerskan, som med ett ansiktsuttryck visade sitt missnöje och förvåning i kameran.

I Expressens live-tvsändning berättade Carola sedan om situationen – och riktar kritik mot hur hon stoppades.

– Måns bad om ursäkt efteråt och förklarade att de bett honom stoppa mig, att han fått direktiv i örat och blivit tillsagd. Det var inte Måns fel, det är no hard feelings mot honom, säger Carola.


LÄS MER: 9 saker du inte visste om Frans

Carola om Måns diss: "Det är lustigt"

Däremot är hon skeptisk till att hon fick så kort tid i tv-rutan.

– Det är lustigt att de inte vill lyfta de före detta vinnarna mer, det är jag inte ensam om att tycka. Förra Eurovision var jag med i tio sekunder och det blev inte mer nu. Det är lite typiskt. Men vad ska jag säga?, säger hon i tv-sändningen och fortsätter:

– De vill kanske inte ha oss avdankade gamla vinnare.


LÄS MER: Frans känslosamma hälsning till Sverige

Carola: "Inte fått den informationen"

Carola Häggqvist menar att hon hade trott att hon skulle få vara med mer i Eurovision-finalen. När hon får frågan om hon har förståelse för att det är ett snävt tidschema som de har att följa i sändningen, svarar hon:

– Nej, det beror på hur vi har blivit tillfrågade om att vara med. Men det får de stå ansvariga för, inte jag. Men vad ska jag säga, it's another story, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att jag tog det bra, jag kände bara "jaha". Måns fick direktiv i örat om att vi skulle hålla det kort, men den informationen hade inte vi fått.

Carola fick sedan sjunga klart sin låt i Expressens tv-sändning.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.