Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Euphoria”-stjärnan om nya säsongen: ”Är brutalt”

Zendaya har vunnit en Emmy för sin roll i ”Euphoria”.
Foto: HBO Nordic
”Det kommer att bli en tuff säsong”, säger Zendaya om säsong två.
Foto: SIPA USA / STHANLEE MIRADOR/SIPA USA SIPA USA

Fansen har länge väntat på den andra säsongen av succéserien ”Euphoria”.

I en intervju med AP berättar nu huvudrollen, Zendaya, om hur fortsättningen kommer att bli. 

– Det kommer att bli en tuff säsong, säger hon.

HBO:s serie ”Euphoria” blev snabbt en succé och det har redan gått två år sedan det råa tonårsdramat hade premiär. Sedan i maj pågår inspelningen av en ny säsong – som väntas vara klar i år, enligt Elle.  

”Kommer att krävas mycket”

Zendaya spelar huvudrollen, som drogmissbrukaren Rue, och för sin prestation har hon tilldelats en Emmy för bästa kvinnliga skådespelare i en dramaserie – och hon har även fått en utmärkelse i Satellite-galan.

I en intervju med AP skvallrar nu skådespelerskan om hur säsong två kommer att bli. 

– Vi håller på att experimentera med olika toner och går in mer på djupet med alla karaktärer. Speciellt min, det är brutalt. Det kommer att bli en tuff säsong. Vi har gjort ungefär en tredjedel och då har vi inte ens kommit till de svåra grejerna än, säger hon till AP och fortsätter:

– Så fråga mig igen om någon månad så får vi se hur jag känner då. Det kommer att krävas mycket men jag känner att Rue förtjänar den omvårdnaden, för hon är en speciell karaktär. Och jag är tacksam över att så många känner sig så kopplade till henne och jag hade tur som blev vald att ta henne till folket.

https://twitter.com/APEntertainment/status/1417606995474014208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1417606995474014208%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.baaam.se%2Fnoje%2Fzendaya-om-nya-sasongen-av-euphoria--har-ar-allt-vi-vet-brutalt%2F7728053

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.