Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

ESC-vinnaren oigenkännlig efter stora förändringen

Conchita WurstFoto: FLORIAN WIESER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Conchita WurstFoto: FLORIAN WIESER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Conchita Wurst 2014.Foto: HUBERT MICAN / PICTUREDESK.COM / ACTION PRESS/ALL OVER PRESS ACTION PRESS
Stjärnan uppträdde på Pride i Stockholm 2014.Foto: IZABELLE NORDFJELL / IZABELLE NORDFJELL EXPRESSEN

Conchita Wurst gjorde stor succé när hon vann Eurovision song contest 2014. 

Hon blev igenkänd för sitt mörka hår i glamorösa lockar och långa lösögonfransar. 

När Eurovision-stjärnan nyligen dök upp på välgörenhetsgalan "Life Ball" var hon nästan oigenkännlig i sin nya stil.

Conchita Wurst entrade röda mattan i platinablont hår och en naturlig sminkning.

Eurovision-vinnaren Conchita Wurst, 29, visade upp en helt ny stil när hon besökte välgörenhetsgalan "Life Ball" i Wien den 2 juni. 

Stjärnan dök upp i en vit, glittrig byxdräkt och platinablont hår i en kortare frisyr med en lång och tätt lugg, även skägget matchade i platinablont. De långa lösögonfransarna var utbytta mot en mer naturlig sminkning. 

Conchita Wurst tog hem vinsten för Österrike i Eurovision song contest 2014, med låten "Rise like a Phoenix". Hon fick stor uppmärksamhet för det långa lockiga håret, sitt skägg och dramatiska smink, och hon vann folkets kärlek. 

– Jag är mållös, jag har fått så mycket kärlek, sa hon efter segern 2014. 

 

LÄS MER: Conchita Wurst berättar hemligheten efter hotet 

 

Conchita Wurst uppträdde som Maria i "The Sound of Music" på "Life Ball"-galan.Foto: FLORIAN WIESER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Conchita Wurst: "Jag har varit hiv-positiv i många år"

"Life Ball" är den största välgörenhetsgalan i Europa för att stödja människor med hiv och aids. Conchita Wurst gick tidigare i år ut med att hon själv är drabbad av hiv sedan flera år tillbaka. Efter att hennes expojkvän hade hotat med att gå ut med det, valde stjärnan att själv berätta. 

”Jag har varit hiv-positiv i många år. Det är irrelevant för allmänheten, men ett ex har hotat med att gå ut offentligt med den här privata informationen och jag ger inte någon rätten att i framtiden skrämma mig och att påverka mitt liv på detta sätt”, skrev hon då på Instagram. 

Conchita Wurst berättade i inlägget, som är skrivet på tyska, att hon har fått behandling av sjukdomen sedan hon fick diagnosen och att hon inte längre riskerar att föra smittan vidare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.