Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Erotikbutikssäljarna tar över populära podden

Foto: Pressbild

Den populära podcasten ”Alla våra ligg” får nya programledare – i alla fall tillfälligt.

Programledarna Amanda Colldén och Anna Dahlbäck går på föräldraledighet och i stället tar Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson över rollerna.

– Vi kommer ge allt och lite till, säger Carleson i ett pressmeddelande.

I sommar går både Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, personerna bakom populära podden ”Alla våra ligg”, på föräldraledighet.

Men programledarna vill inte att podden ska pausas under ledigheten och annonserade ut att de sökte efter ersättare. 

Fyra finalister valdes sedan ut och sedan fick lyssnarna rösta fram sina favoriter. Nu står det klart att Alexandra Rejsmar och Matilda Carleson blir den nya programledarduon från oktober. Rejsmar och Carleson är vänner sedan tidigare och arbetar tillsammans i en erotikbutik i Norrköping.

– Det känns verkligen superkul med podden! Jag ser fram emot att göra den här resan med Alex för hon är så otroligt kompetent inom ämnet. Anna och Amanda har verkligen skapat ett mästerverk och det är otroligt stora skor att fylla. Men vi kommer ge allt och lite till, säger Matilda Carleson i pressmeddelandet.

Lovisa Ohlson, podcastchef på Podplay, berättar i pressmeddelandet att det har varit en utmaning att hitta rätt ersättare för podden.

– Att hitta nya programledare till ”Alla våra ligg” har varit enormt spännande och pirrigt. Det är en otroligt omtyckt podd och Anna och Amanda har varit lyssnarnas kompisar i flera år. Att hitta passande ersättare har varit en utmaning. Vi lät till slut lyssnarna få göra sina röster hörda och de fick välja sin favorit, säger Lovisa Ohlson.

Benjamin Ingrossos singelliv i sommar – planerna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.