Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ernst Kirchsteigers pik till snickaren: ”Jag vet nog”

Ernst Kirchsteiger ger snickaren Markus ”Mackan” Nylén en tydlig pik.Foto: TV4
”Sommar med Ernst” är tillbaka.Foto: CECILIA MÖLLER / TV4

Ernst Kirchsteiger och snickaren Marcus ”Mackan” Nylén arbetar tätt under inspelningarna av ”Sommar med Ernst”, något som gör att man kommer varandra nära, både på gott och ont.

I kvällens avsnitt ger tv-profilen kollegan en tydlig pik.

– Då kan du använda dina fina knivar, jag vet nog. Jag har sett dem, jag har inte fått låna dem så ofta men jag vet att du har dem, säger Ernst Kirchsteiger i programmet.

I kväll är det dags för det andra avsnittet av succéprogrammet ”Sommar med Ernst”. TV4-programmet som efter 12 säsonger har blivit en självklar tradition för många trogna tittare under sommarmånaderna.

Kirchsteigers pik till kollegan

I år har Ernst Kirchsteiger, 61, tagit sig an ett renoveringsobjekt på Österlen, och vid sin sida har han bland annat snickaren Marcus ”Mackan” Nylén. Under kvällens avsnitt putsar de två kollegerna på det nylagda stengolvet tillsammans och Kirchsteiger ber sin högra hand om att göra knoppar till att hänga kläder på i den snart färdigrenoverade hallen.

– Lite handtäljda så där knoppar, frågar Markus ”Mackan” Nylén i avsnittet, varpå Ernst Kirchsteiger ser sin möjlighet att ge sin kollega en tydlig pik.

– Då kan du använda dina fina knivar, jag vet nog. Jag har sett dem, jag har inte fått låna dem så ofta men jag vet att du har dem, säger han i programmet.

Mackan: ” Jag hoppas han känner sig trygg”

Markus ”Mackan” Nylén har arbetat med programmet i två omgångar sedan 2010 och har tidigare berättar hur det är att arbeta ihop med tv-profilen. Då beskrev han hur Ernst Kirchsteiger ofta har en tydlig vision om hur projektet ska bli redan innan de sätter i gång. Något som han menar känns tryggt och hoppas att Kirchsteiger även känner sig trygg med snickarens arbete.

– Vi pratar och bollar, och jag hoppas han känner sig trygg i det jag gör, för jag känner mig trygg i hur han leder oss alla här på arbetsplatsen, sa Marcus ”Mackan” Nylén då.

”Sommar med Ernst” sänds torsdagar 20.00 på TV4.