Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ernst Kirchsteigers kryptiska besked under krisen: Uppmanar

Ernst Kirchsteigers kryptiska besked under krisen
Det blir ”Sommar med Ernst” på TV4 i år igen – men coronaviruset gör att produktionen tvingas ändra programmet.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
I en video på Instagram avslöjar Ernst Kirchsteiger att de kommer tvingas göra uppdateringar i det älskade sommarprogrammet.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Det blir ”Sommar med Ernst” på TV4 i år igen – men coronaviruset gör att produktionen tvingas ändra programmet.

I en video på Instagram avslöjar Ernst Kirchsteiger att de kommer tvingas göra uppdateringar i det älskade sommarprogrammet.

– På grund av rådande omständigheter så kommer vi förändra programmet litegrann, säger han i videoklippet.

Ernst Kirchsteiger, 61, och hans ”Sommar med Ernst” är sedan länge en institution på TV4.

Nu kommer programledaren med ett glädjebesked till sin miljonpublik – det blir en ny säsong av programmet även i sommar.

”Här lyser flitens lampa och vi jobbar på för att kunna glädja er med Sommar med Ernst även i år”, skriver Ernst Kirchsteiger till en video på Instagram, där han öppet berättar om beskedet.

Ernst: Vi kommer förändra

I videoklippet, som Kirchsteiger lagt upp på sin Instagram-sida, konstaterar han att det är en speciell period vi lever i, med coronavirusets framfart över världen. Det gör att även ”Sommar med Ernst” kommer påverkas, även om det blir en ny säsong. 

– Hej allihop, det här är ju Ernst. Ja, vad ska man säga? Det är ju konstiga tider vi lever i. Det handlar om att vara rädd om sig. Men en sak vill jag berätta – det blir ”Sommar med Ernst” i år igen. Inte riktigt som det brukar se ut. På grund av rådande omständigheter så kommer vi förändra programmet litegrann, säger Ernst Kirchsteiger i klippet. 

Kirchsteigers uppmaning till fansen

Än verkar det inte vara helt bestämt hur den nya säsongen kommer bli. Kirchsteiger säger kryptiskt:

– Exakt hur vi ska förändra det, det ber vi att få återkomma med. Men en sak är säker: vi kommer och ses i sommar precis som vanligt. 

Han avslutar med att uppmana sina många fans att vara snälla och rädda om varandra.

– Ha det så bra hörrni, och var rädda om er och ta hand om varandra, säger han.

https://www.instagram.com/p/B-edqcZHC-8/

Klippet har gillats flera tusen gånger, och fått hundratals kommentarer från fans som är glada att programmet kommer tillbaka ytterligare en sommar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.