Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ernst Kirchsteiger slår tillbaka mot kärlekstvivlarna

Ernst Kirchsteiger slår tillbaka mot tvivlarna.Foto: JONAS ERIKSSON
Ernst Kirchsteiger och frun Ulla har varit ett par sedan de var 16 år gamla.Foto: TOMMY PEDERSEN

Tv-tittarna är tveksamma över om kärleken verkligen är på riktigt.

Nu slår Ernst Kirchsteiger tillbaka mot tvivlarna och berättar om sina känslor.

– Jag blir nästan rörd över att prata om det, säger han till Aftonbladet.

Ernst Kirchsteiger, 61, och hans kärlek Ulla Kirchsteiger, 62, träffades redan när de var 16 år gamla och gick på gymnasiet. Men även om paret varit tillsammans i över 44 år och själva känner att deras kärlek är stark så menar Ernst att det finns många tv-tittare som tvivlar på parets kärlek. Tvivlen som han nu slår tillbaka mot.

– Ibland möter jag personer som säger att ”kan det stämma att ni har varit tillsammans så länge”, underförstått att det skulle vara något skumt med det. Om du lever i en relation så hoppas jag verkligen att du och din kvinna, eller du och din man, får leva tillsammans i lycka resten av livet. Ska det vara omöjligt? Nej det tror jag inte. Jag tror faktiskt inte det, säger han till Aftonbladet.

”Jag blir nästan rörd”

Ernst Kirchsteiger trivs bra i relationen och berättar att han känner sig lycklig över åren som paret har fått tillsammans.

– Jag är precis på den plats där jag vill vara, bredvid den kvinna som jag älskar mest av allt. Och det säger jag med stolthet, för det vore ju skam om jag efter att ha levt i 61 år inte har förstått mitt eget bästa.

Tillsammans har Ernst Kirchsteiger och Ulla Kirchsteiger sönerna Sebastian, 34, och Ludvig, 30. Paret har under förhållandets gång även gift sig vid två tillfällen och Ernst Kirchsteiger upplever kärleken lika stark fortfarande.

– Jag blir nästan rörd över att prata om det. Att få vara här och ha alla de här åren tillsammans. Jag har levt längre med Ulla än med någon annan levande varelse. Längre än mina föräldrar. Det gör ju att det blir en enorm tillit och trygghet, och ja, lika med kärlek.

Expressen har sökt Ernst Kirchsteiger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.