Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ernst Kirchsteiger har blivit farfar: ”Liten gullig tjej”

Ernst Kirchsteiger har blivit farfar.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: JESPER OLSSON / TV4
Sebastian Kirchsteiger, 36, och Cecilia Möller Kirchsteiger, 36, visade på torsdagen upp sin nyfödda dotter, som föddes i måndags, på Instagram.
Foto: PRIVAT

Ernst Kirchsteigers, 63, son har fått barn. Sebastian Kirchsteiger och Cecilia Möller Kirchsteiger visade under torsdagskvällen upp dottern som föddes i måndags. 

– Hurra! Vi har blivit blivit farmor och farfar, säger Ernst Kirchsteiger. 

Sebastian Kirchsteiger, 36, och Cecilia Möller Kirchsteiger, 36, visade på torsdagen upp sin nyfödda dotter, som föddes i måndags, på Instagram. I augusti skrev Expressen om att paret väntade barn, som blir Ernst Kirchsteigers, 63, första biologiska barnbarn. Han har sedan tidigare fyra bonusbarnbarn genom sin yngsta son Ludvig Kirchsteiger, 32. 

– Det enda vi kan säga är att vi är så fantastiskt glada att hon äntligen är här och väldigt tacksamma för att allt gått bra. Nu ska vi se till att njuta av och ta tillvara på tiden i bebisbubblan tillsammans, säger föräldrarna. 

På sin Instagram säger Cecilia Möller Kirchsteiger att förlossningen gått ”jättebra och snabbt, och vi alla mår toppen”. Hon säger också att hon känner sig otroligt tacksam, och ”att man kan bli så förälskad så självklart och snabbt”. 


https://www.instagram.com/p/CLJ8HGthWhc/?utm_source=ig_web_copy_link

Den nyblivna pappan Sebastian Kirchsteiger skriver att ”Vår lilla tjej har kommit till oss och vi är så himla glada och fyllda av kärlek till vår efterlängtade dotter”, på sin Instagram.

Brast i tårar

Ernst Kirschteiger berättar att han är ”stolt som en påfågelstupp” och att han nu har sex underbara barnbarn, ”fem bonus och en liten Kirchsteiger”. 

– Hurra! Vi har blivit farmor och farfar, Sebastian har fått en dotter. En liten gullig tjej som berikar vårt liv och vi hennes. Att bli farfar det är grejer det!, säger han. 

När beskedet om att paret väntade barn kom i somras brast en jubellycklig Ernst Kirchsteiger ut i tårar. 

– Både jag och Ulla blev jätteglada när vi fick veta. Det kan ha kommit en liten tår. Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, sade han i augusti förra året. 

Sebastian Kirchsteiger är programledarens äldsta son, och i somras berättade han om hur han överraskade sina föräldrar om den glada nyheten.

– Vi är så glada och förväntansfulla. Att berätta för mamma och pappa och se deras miner var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, berättade den då blivande pappan Sebastian Kirchsteiger.


Ernst Kirchsteiger, 63, blir farfar för första gången.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.