Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Makens misstag – röjde kärleks- hemligheten för Carina Berg

Carina Berg: "Väldigt mycket saker jag inte kan säga"
Att hämta en person som precis håller på att vakna upp efter en operation kan leda till oväntade situationer – det vet minst sagt Carina Berg.Foto: Kanal 5
I ”Bergs drömkåk” berättar programledaren när maken Erik Berg, hög på narkos, ville ha sex med henne inför alla, och råkade avslöja sitt eget frieri.Foto: Kanal 5
I tisdagens avsnitt av ”Bergs drömkåk” har Erik Berg, 30, genomgått en knäoperation och blivit nersövd med narkos.Foto: Kanal 5

Att hämta en person som precis håller på att vakna upp efter en operation kan leda till oväntade situationer – det vet minst sagt Carina Berg.

I ”Bergs drömkåk” berättar programledaren när maken Erik Berg, hög på narkos, ville ha sex med henne inför alla, och råkade avslöja sitt eget frieri.

– ”Jag älskar dig min fästmö”, sa han helt plötsligt, och då hade han inte friat, säger Carina Berg i ”Bergs drömkåk”.

I tisdagens avsnitt av ”Bergs drömkåk” har Erik Berg, 30, genomgått en knäoperation och blivit nersövd med narkos.

En situation som väcker minnen hos makan Carina Berg, som ska hämta honom på sjukhuset.

– Det här är tredje gången jag hämtar Erik från en operation. Men det är bara en gång jag har fått vara med på uppvak hittills, och det var i Danmark. Det är typ det roligaste jag varit med om, när Erik vaknar upp från narkos, säger hon i ”Bergs drömkåk”.

Carina Berg har i sin mobil skrivit ner exakt vad Erik Berg – då Johansson – sa, senast hon träffade honom efter att han sövts ner. Då var spelade fotbollsspelaren i FC Köpenhamn, och paret hade inte förlovat sig än.

– Jag har skrivit ner, han hade en så lång lång lång kärleksförklaring. ”Vet du vad du är? Du är en fantastisk hamburgare. En sån med lök, in and out animal style. Och dressing och sallad”, läser Berg upp och skrattar. 

Erik avslöjade ledtråden

Men Erik Berg gjorde mer än att likna sin kärlek med en maträtt – han råkade också ge en ledtråd till att han planerade att fria till Carina Berg.

– ”Jag älskar dig min fästmö”, sa han helt plötsligt, och då hade han inte friat, säger Carina Berg i ”Bergs drömkåk” och fortsätter skrattande:

– Sen kommer väldigt mycket saker jag inte kan säga, men som ändå slutar med att han ropar ut i rummet: ”Hörrni allihopa, är det okej om vi knullar?”

När Carina Berg kommer in till sin make sitter han och dricker saft i en sjukhussäng.

– Lite stökig fortfarande. Men du kommer ihåg hur jag var i Köpenhamn? Då var jag nog lite stökigare. Fan vad sugen jag var på en hamburgare då, minns Erik Berg.

– Du var inte bara sugen på hamburgare, konstaterar Carina Berg, och ger honom en puss.

”Nära att jag slickade dig i ansiktet”

När paret har kommit ut från sjukhuset erkänner Erik Berg att han återigen hade varit nära att göra något galet under inverkan av narkosen.

– Det var så nära att jag slickade dig i ansiktet när du kom in. Det var min första tanke.

Expressen har sökt Carina och Erik Berg, som avböjer att kommentera.

”Bergs drömkåk” sänds tisdagar 21.00 på Kanal 5.

Så träffades Carina och Erik Berg:

Parneviks fixade ihop Carina Berg och Erik Berg