Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eriks och Lottas familjeuppgörelse – undviker problemet med barnen

Smygtitta på Erik Haags och Lotta Lundgrens nya program här
Med SVT-succén ”Historieätarna” blev Erik Haag och Lotta Lundgren Sveriges mest älskade programledarpar – samtidigt som de blev ett kärlekspar på riktigt.Foto: ANNA BERGKVIST
Men Lotta Lundgren har valt att undvika ”bonusfamilj”-livet med kärleken Haag.Foto: /IBL / /IBL

Med SVT-succén ”Historieätarna” blev Erik Haag och Lotta Lundgren Sveriges mest älskade programledarpar – samtidigt som de blev ett kärlekspar på riktigt.

Men Lotta Lundgren har valt att undvika ”bonusfamilj”-livet med kärleken Haag.

– Jag är ingen riktig bonusförälder. Jag och Erik bor ihop när det funkar. Vi har inte slagit ihop våra familjer, säger Lotta Lundgren i en intervju med Aftonbladet.

2012 slog tv-formatet ”Historieätarna” ner som en bomb i det svenska tv-klimatet, och programmet med Erik Haag och tidigare relativt okända Lotta Lundgren i spetsen blev en enorm succé.

Programledarnas kemi blev snabbt en snackis – och det visade sig att kemin inte var begränsad till framför kameran, när Erik Haag bröt upp från frun Martina Haag och blev tillsammans med Lotta Lundgren.

Lotta Lundgren: ”Älskar att jobba med Erik”

Sedan dess har paret hållit ihop, och Lotta Lundgren menar att hon är lyckligt lottad som får både jobba och leva med sin kärlek.

– Jag älskar att jobba med Erik, det är en lyx. Han är oerhört skicklig och vi har väldigt kul när vi arbetar. Jag har en idé om att det är bra för människor som lever tillsammans att vara på besök i varandras världar, att se den andre på jobbet till exempel. Det gör ju verkligen vi, varje dag. Vi är ett lag, jag och Erik, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Bor tillsammans när det fungerar

Båda parter har barn från tidigare förhållanden, och har valt att försöka undvika ”bonusfamiljen”-livet i den mån det går – något som verkar ha varit ett vinnande koncept för de två familjerna. Hon och Erik Haag bor inte heller tillsammans hela tiden.

– Jag är ingen riktig bonusförälder. Jag och Erik bor ihop när det funkar. Vi har inte slagit ihop våra familjer, utan vi har fuskat oss ur den problematik som skulle kunna uppstå när olika ungar och vuxna ska leva ihop. Jag är ”Eriks tjej” för hans barn och han är ”mammas nya kille” för mina. Han är otroligt uppskattad av mina barn och jag är också uppskattad av hans, förklarar Lotta Lundgren i Aftonbladet.

Expressen har sökt Lotta Lundgren, som avböjer att kommentera ytterligare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.