Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Erica Lindberg om sexbråket med Alexandra: ”Är inte stolt”

Q&A: Ericas sexbråk som inte visats i tv – skriker och gråter.
Erica Lindberg berättar om bråket med Alexandra Nord.
Foto: Expressen
Erica Lindberg är med i ”Paradise hotel” för tredje gången.
Foto: Foto: fredrik / FICTIONAL ROOM/Viafree

Erica Lindberg, 24, fattar tycke för Patrik Ekblom, 30, i ”Paradise hotel”.

Men när Alexandra Nord, 28, menar att hon hört att de två deltagarna myst till det lite extra en kväll uppstår ett stort bråk.

– Det här har jag fasat för litegrann, säger Erica Lindberg i veckans Q&A.

I årets ”Paradise hotel” blomstrar kärleken för Erica Lindberg, 24, och Patrik Ekblom, 30, som i dag är ett par och bor tillsammans.

Men under inspelningarna uppstod ett stort bråk efter att Alexandra Nord, 28, menat att hon hörde hur de två myste till det lite extra en kväll.

Erica Lindberg menar att det inte stämmer och anklagar Alexandra Nord för att ljuga.

– Jag lovar på allt. Jag är ärlig här inne och allt jag säger, jag åker hellre ut på att vara ärlig än att stå här och ljuga om saker, säger Erica Lindberg i programmet.

– Att Alexandra sitter och ljuger folk rakt upp i ansiktet gör mig så arg, fortsätter hon.

Börjar gråta

Till slut eskalerar bråket och allt fler deltagare börjar diskutera vilt med varandra.

I Expressens program Q&A berättar Erica Lindberg nu att hon inte vet varför bråket blev så pass stort.

– Jag tror det är för att Patrik är en stark spelare där inne, det är för att göra honom osäker så att folk inte litar på honom, eftersom han och Diana var ett väldigt starkt par. Jag vet inte om det var därför Alexandra gick runt och sa det, men hon sov med oss den kvällen och hon påstår sig ha sett det här.

Det stora bråket fortsätter med att Erica Lindberg säger att hon vet att Alexandra Nord är sugen på Patrik Ekblom, men att hon aldrig kommer få ligga med honom. Till slut går Erica Lindberg i väg och gråter.

– I dag hade det kanske varit annorlunda och det är ju taskigt sagt, men jag och Alexandra har ju pratat om det, så det är lugnt och vi har förlåtit varandra. Men där och då tappade jag det. Det här är något jag inte är stolt över att jag säger, förklarar Erica Lindbergs i Q&A.

Q&A: Hårda orden mot Diana efter bråken utanför Paradise hotel

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.