Kikki Danielsson. Foto: OLLE SPORRONGKikki Danielsson. Foto: OLLE SPORRONG
Kikki Danielsson. Foto: OLLE SPORRONG
Eric Saade. Foto: KLAS SJÖBERGEric Saade. Foto: KLAS SJÖBERG
Eric Saade.  Foto: KLAS SJÖBERG

Eric Saades beslut – ändrade programmet

Publicerad

Kikki Danielsson har haft svårt att delta i aktiviteterna i "Så mycket bättre" på grund av sin svåra reumatism.

Något som gjorde att Eric Saade valde att lägga om hela sin dag i TV4-programmet, för att Kikki inte skulle bli utanför.

Artisterna fick en nära relation och pussades med varandra under inspelningen.

– Jag hade tänkt göra något annat, men jag ville liksom inte att någon skulle bli utanför, säger Eric Saade.

Eric Saade står i centrum för lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" i TV4.

På sin dag bjuder han med de andra på att fiska och äta pannkakor - men så var det inte tänkt från början.

Eric Saade berättar att han ändrade planerna för sin dag för att Kikki Danielsson skulle kunna vara med på aktiviteterna. Tidigare har Kikki Danielsson nämligen tvingats avstå från både Uno Svenningssons och Anders Wendins aktiviteter på grund av sin reumatism.

– Hon var med på mina aktiviteter också. Jag hade tänkt göra något annat, men jag ville liksom inte att någon skulle bli utanför, för hon har inte varit med på de andra aktiviteterna. Och då ändrade jag aktivitet för att hon skulle kunna vara med, säger Eric Saade.

 

LÄS MER: TV4 stoppade Kikki – fick inte vara med

 

Eric Saades kärlek till Kikki Danielsson

Eric Saade och Kikki Danielsson i programmet "Så mycket bättre"Foto: Skärmdumpar från "Så mycket bättres"- Instagram

 

Artisten menar att det var jätteviktigt för honom att ingen skulle hamna utanför i programmet, och att han därför valde att anpassa sig efter Kikki Danielssons behov.

– Jag ville inte göra det annars. Jag har väldiga problem när någon blir utanför i en grupp, jag hatar sådant. Därför anpassade jag mig lite på min dag för att alla skulle kunna vara med, säger Saade.

"Manboy"-artisten berättar att han fick fin kontakt med Kikki Danielsson under inspelningen av "Så mycket bättre", och avslöjar att de kom så nära varandra att de gick omkring och pussade på varandra. Kikki Danielssons berättelse berörde på djupet, förklarar Eric Saade.

– Jag och hon gick och pussade på varandra lite hela säsongen, även om man inte har fått se det i tv. Vi tycker om varandra väldigt mycket, och jag har försökt ge henne extra mycket kärlek. Hon har ju sin historia att berätta nästa vecka, och den är väldigt speciellt, och jag tyckte hon behövde lite extra kärlek helt enkelt, säger Eric Saade.

 

LÄS MER: Stora ilskan mot "Så mycket bättre": "Dåligt"

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag