Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eric Saades avslöjande om bröllopsplanerna – skjuts upp

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän
– Vi ska ju trots allt gifta oss. Håller man den tanken så känns det ganska positivt ändå, säger Saade i ”P4 Extra”Foto: OLLE SPORRONG
Eric Saade och Nicole Falciani.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Eric Saade och Nicole Falciani skulle gifta sig i Italien – nu skjuts bröllopet upp.

Det skulle äga rum i maj i år, men med tanke på situationen i världen blir det inte så.

– Vi kan ju så klart inte göra det. Vi jobbar på ett nytt datum så klart, säger Saade i ”P4 Extra”.

Influencern Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 29, har varit tillsammans i över fem år. På nyårsafton för lite mer än ett år sedan gick Saade ner på knä och friade.

Efter att paret förlovade sig har de haft planer på att gifta sig – och planen var att de skulle gifta sig nu i maj i Italien.

Men med tanke på corona-viruset och hur situationen i världen ser ut har det spekulerats fram och tillbaka hur det blir med bröllopet. Falcianis möhippa var planerad att äga rum i Polen, men hennes vänner styrde om så att de genomförde möhippan i Stockholm i stället.

Nicole Falciani har tidigare rutit ifrån till sina följare och bett dem sluta fråga om vad som händer med bröllopet.

Eric Saade: ”Jobbar på nytt datum”.

Eric Saade berättar nu om vad som är planen med bröllopet – det skjuts upp, säger han i ”P4 Extra”. När frågan ställs i programmet om paret har planer på att ha bröllopet svarar han:

– Nej men vi kör ändå. 

Han fortsätter:

– Nej jag skämtar bara. Vi kan ju så klart inte göra det. Vi jobbar på ett nytt datum så klart.

Han berättar också att för honom är datumet det minst viktiga och att det viktigaste är att de faktiskt ska gifta sig. Saade säger att han håller sig positiv.

– Jag tycker liksom att ingen kan styra över det här. Världen ser ut som den gör. Och vi ska ju trots allt gifta oss. Håller man den tanken så känns det ganska positivt ändå, säger Saade i ”P4 Extra”.

Expressen har sökt Eric Saade.

Amerikaner trotsar utegångsförbudet – nu rycker kändisarna ut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.