Eric Saade utskrattad av barnen Parnevik

Foto: TV3

Eric Saade är barnen Parneviks drömgäst. 

Men när han i måndagens avsnitt av "Parneviks" börjar att sjunga på en glassbar skäms döttrarna Peg och Philippa enormt. 

– Att kalla sig själv artist och sen sjunga en låt som heter "Manboy", det kan man ju inte göra, säger Peg Parnevik. 

Artisten Eric Saade, 24, är gäst i veckans "Parneviks" i TV3 tillsammans med Erik Ekstrand och Melker Andersson. I inledningen till programmet berättar Jesper Parnevik att han var en självklar gäst.

– När jag fick bjuda in vem jag ville stod han överst på listan när jag frågade kidsen och alla deras polare, säger han.


LÄS MER: Orden som rör Agneta Sjödin till tårar.


Och allt är frid och fröjd till en början. Men när Peg, 19, Philippa, 15, och Eric åker till en glassbar i Palm Beach dalar artisten i popularitet. Han börjar nämligen sjunga på R Kellys "I believe I can fly", något som systrarna tycker är otroligt pinsamt.

– Alltså jag tyckte att det var pinsamt när han skulle sjunga för sin glass. Fastän han är ju skitbra på att sjunga, men gud så pinsamt, säger Peg i programmet och fortsätter:

– Om man är i 20-årsåldern och kallar sig själv artist och sen sjunga en låt som heter "Manboy". Det kan man ju inte göra...


LÄS MER: Stenmarks sexiga dans med Saade. 


Eric berättar nu att det som hände innan hans sångstund har klippts bort, och att han hetsades att sjunga.

– De har ju klippt bort vad som hände, det är det som är så roligt. Han på glassbaren sa att jag inte skulle få min glass om jag inte sjöng. Så då sjöng jag. Men det har de ju klippt bort, säger han och fortsätter:

– Men det var asroligt. Peg och jag smsar ganska mycket med varandra och vi bara garvar. Just då kände vi inte varandra för vi hade just träffats, men i dag känner vi varandra ganska bra för vi har hållit kontakten. Vi garvar så hårt åt att hon var en sådan hater till att börja med. Men till slut fick jag henne att älska mig och nu bara önskar hon att hon bodde granne med mig.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.