Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eric Saade skrev om forna parets bröllopslåt: ”Jobbigt”

Eric Saade och Nicole Falciani.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Nicole Falciani var helt inställd på att tillbringa resten av sitt liv med Eric Saade, när han bara veckor innan bröllopet skulle ägt rum valde att göra slut.

Nu berättar hon om sorgen över det abrupta beslutet – och avslöjar att artistens nya singel från början var menad till deras bröllop.

– Det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny, säger hon i en intervju med Elle.

Nicole Falciani och Eric Saade skulle ha gift sig i Italien i maj, men stoppades av coronapandemin, och tvingades skjuta upp det. Men i samband med att bröllopet skulle ha ägt rum, så gick paret i stället isär, när Eric Saade valde att göra slut.

För influencern Falciani kom det hela som en stor chock.

– Jag tror att de flesta kan känna igen sig i att om man ska gifta sig, så tror man att det är den personen man ska dela resten av sitt liv med. Man går in med det mindsetet. Så för mig kom det som en väldigt stor chock. Jag hade inte misstänkt något. Jag var hundra procent ovetande, säger Nicole Falciani i en intervju med Elle.

Hon berättar att hon efter uppbrottet bröt ihop totalt, men att hon på den senaste tiden har gått från att vara väldigt ledsen till att i stället vara arg.

– Det är okej att göra slut, människor gör slut med varandra hela tiden. Men har man varit ihop så länge och egentligen skulle ha gift sig, så gör man det på ett bättre sätt. Dels pratar man om problemet på förhand och säger att man har funderat på att göra slut – man väntar liksom inte till någon månad före bröllopet, säger Falciani till magasinet.

Nicole Falciani.
Foto: Youtube

Gjort om bröllopslåten 

Eric Saade släppte nyligen låten ”Nån som du”, som handlar om uppbrottet från fästmön. Men det var inte så låten var gjord från början – Nicole Falciani avslöjar att exet har gjort om vad som skulle ha varit deras bröllopslåt till att vara en uppbrottslåt.

– När jag fick veta att han skulle göra det kändes det jobbigt, mest för att jag inte hade någon aning om vad som skulle sägas. Sen kan jag inte sticka under stol med att det är en väldigt fin låt, men det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt.

Expressen har sökt Nicole Falciani.

Saades festkväll – efter uppbrottet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.