Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eric Saade och Nicole Falciani flyttar ihop

<p>Artisten Eric Saade, 24, och storbloggaren Nicole Falciani, 18, har flyttat ihop i en gemensam lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm.</p>Foto: Sven Lindwall
Spekulationerna om att paret skulle bli sambor startade bland Nicole Falcianis – här med vännen och bloggaren Chloé Schuterman – följare när hon under början av förra veckan bloggade om flyttbestyr. Foto: Jens L'Estrade
Under maj förra året tog paret ett steg mot att vara ett officiellt par när de la upp identiska poolbilder från en semester i Marbella i Spanien på Instagram. Det följdes upp av en bild på bloggaren Nicole Falciani från samma semester på artisten Eric Saades Instagramkonto.

Eric Saade och Nicole Falciani har flyttat ihop.

"Nu är allt med flytten nästan klart, känns underbart" skriver Nicole Falciani i sin blogg.

Artisten Eric Saade, 24, och storbloggaren Nicole Falciani, 18, har flyttat ihop i en gemensam lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm.

Spekulationerna om att paret skulle bli sambor startade bland Nicole Falcianis följare när hon under början av förra veckan bloggade om flyttbestyr.

"Har precis satt i gång med min flytt! Otroligt jobbigt, herregud. Hatar att flytta", skrev hon förra måndagen.

Dagen efter skrev Nicole Falciani – som bland annat medverkat i SVT-serien "Chloé & Nicole" tillsammans med bloggerskan Chloé Shuterman – ytterligare ett inlägg om flytten.

"Alla lådor är uppackade, det mesta är på plats och ja, det börjar äntligen kännas som hemma! Lite grejer har vi kvar att fixa men vi fick verkligen ordning på allt i dag. Vi hann även förbi NK en sväng, där vi köpte massa tråkiga saker som man måste ha i en lägenhet såsom köksgrejer, ljus, sängkläder och handdukar", skrev hon då.

Nu är paret skrivna på samma adress i centrala Stockholm.

Eric Saade och Nicole Falciani omgavs länge av romansrykten, men höll sitt förhållande hemligt i början.

 

LÄS MER: Eric Saades härliga semester med Nicole Falciani

 

"Vi har ett slags förhållande"

Under maj förra året tog paret ett steg mot att vara ett officiellt par när de la upp identiska poolbilder från en semester i Marbella i Spanien på Instagram. Det följdes upp av en bild på bloggaren Nicole Falciani från samma semester på artisten Eric Saades Instagramkonto.

Efter semestern blev relationen officiell när Eric Saade bekräftade att de var ett par för tidningen Metro.

– Vi har ett slags förhållande. Vad vi har för förhållande det sparar vi för oss själva. Men det är en väldigt trevligt tjej, sa han då och berättade även hur de träffades.

– Vi träffades första gången på en intervju. Hon intervjuade mig för en annan tidning. Det var två eller tre år sedan, så det var väldigt länge sedan.

Expressen har sökt Eric Saade och Nicole Falciani för en kommentar.

 

LÄS MER: Eric Saade bekräftar: "Vi har ett förhållande"

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.