Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Ensam mamma"-My hyllas för bikinibilder

My poserar nu i bikini på sin blogg.

Foto: Privat

Efter bukplastikoperationen - nu hyllas My Martens för sina bikinibilder på sin blogg.

Foto: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/
"Det tog ganska lång tid innan jag vågade klicka på 'publicera'", säger "Ensam mamma söker"-stjärnan. Foto: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/
Det var i början av året som My Martens, 26, känd från "Ensam mamma söker", bestämde sig för att genomgå en bukoperation. Foto: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/
Orsaken var att magen aldrig gick tillbaka efter graviditeten. Flera veckor efter graviditeten vägde hon fortfarande kring 100 kilo och hennes magmuskler hade spruckit. Foto: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/
Efter att hon hade gått ner i vikt hade hon fortfarande stora bristningar och överskottshud. Foto: http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/

Tre år efter graviditeten var My Martens mage fortfarande inte återställd.

Efter bukplastikoperationen som lämnat ärr hyllas hon nu för sina bikinibilder på sin blogg.

– Det tog ganska lång tid innan jag vågade klicka på "publicera", säger "Ensam mamma söker"-profilen.

Det var i början av året som My Martens, 26, känd från "Ensam mamma söker", bestämde sig för att genomgå en bukoperation.

Orsaken var att magen aldrig gick tillbaka efter graviditeten. Flera veckor efter graviditeten vägde hon fortfarande kring 100 kilo och hennes magmuskler hade spruckit.

Efter att hon hade gått ner i vikt hade hon fortfarande stora bristningar och överskottshud.

Och på My Martens blogg har läsarna fått följa henne genom graviditeten och tiden efter.

Nu hyllas hon för sina bikinibilder.

"Min bukplastik har många av er följt, inför, under och efter… Nu har jag precis plåtats i bikini… Det är någonting som jag känner mig GRYMT osäker i att göra…. MEN nu har Sarah & fantastiska fotografen Herman Caroan stöttat mig och hjälpt mig att ”våga” det", skriver My Martens bland annat på sin blogg.

Och fortsätter: "Här ser ni den på en helt vanlig mamma och kvinna", om sina bikinibilder.

– Många förknippar skönhetsoperationer med ytlighet, typ stora läppar, men det behöver inte alltid vara det. Det tog ganska lång tid innan jag vågade klicka på "publicera" i början, men det är skönt nu, säger My Martens.

 

LÄS MER: My Martens om det tuffa plastikingreppet

 

Inlägget följs åt av bilder både före operation, men också nu, några månader efter operationen.

"Så ser den nu ut efter ett par månader utav rehab, fortfarande lite svullen vid ärret, Min övriga kropp är inte spraytanad utan solad, men jag kommer att skydda magen hela sommaren för ett bättre slutresultat!", skriver My Martens, som var med i TV3:s "Ensam mamma söker" 2013.

– Jag har ju alltid dolt min mage men nu står jag här med en jätteblek mage. Jag tänkte först att någon skulle retuschera bort tejpen men sen tänkte jag att nej, det ska vara ärligt.

 

LÄS MER: My Martens: "Det här tog lite extra hårt"

 

My Martens är också noga med att poängtera att alla är fina som man är, oavsett om man vill operera bort överskottshuden eller inte.

– Jag tycker man duger som man är, och jag har full förståelse för de som vill operera sig men också full förståelse för de som inte vill göra det. Det här är så tabubelagt att prata om, säger My Martens.

My Martens berättar att hon fått runt 4000 mejl som hon inte hunnit läsa än.

Och i kommentarfältet rasslar hyllningarna in.

– Det är många som själva skickar bilder på sin egen mage. Jag blir jätteglad över att se att det är så många som kan relatera till det. Men jag själv är ju inte ute efter att bli en trådsmal bikinimodell, jag är en vanlig mamma som tränar för att må bra.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!