Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Ensam mamma”-Cecilia har fått barn

Cecilia Ekeblom, känd från ”Ensam mamma söker” har fått sitt tredje barn. Foto: Sara Strandlund
Cecilia Ekeblom blev känd genom TV3:s program "Ensam mamma söker". Efter att det tog slut med mannen hon träffade i programmet hittade hon en ny kärlek på en dejtingsida. Foto: Tomas Leprince

Bebisglädje!

Cecilia Ekeblom, känd från "Ensam mamma söker" har fött sitt tredje barn.

"Nu är hon snart tre veckor…tiden bara flyger iväg! Det där med att föda barn är helt fantastiskt", skriver hon på sin blogg.

Cecilia Ekeblom, 43, känd från tv-serien "Ensam mamma söker", har fått sitt tredje barn. I sin blogg berättar hon om glädjenyheterna.

Det var den 23 augusti som "Ensam mamma söker"-Cecilias tredje dotter föddes. I bloggen delar hon med sig av bilder på sin nyfödda lilla dotter tillsammans med de äldre syskonen. På en bild är en av storasystrarna ute på barnvagnstur med sin nya lillasyster.

– Det känns bra, det var ju ett tag sen jag hade så här små barn, men det funkar bra, säger hon och fortsätter:

– Det är som att cykla, har man gjort det en gång eller två gånger förut så kommer det tillbaka ganska fort.

Njuter av bebismyset

Cecilia Ekeblom skriver i sin blogg att hon njuter av bebismyset av "blöjbyten, vakna nätter och bebisskrik".

"Nu är hon snart tre veckor…tiden bara flyger iväg! Det där med att föda barn är helt fantastiskt och att sen få chansen att få vara med varje steg de tar…", skriver "Ensam mamma söker"-profilen i sin blogg.

Cecilia Ekeblom berättar att hon under sin graviditet och förlossning hade flera komplikationer, men att hon nu mår bra.

 

LÄS MER: "Ensam mamma söker"-My Martens om hetsen: "Uppriktigt förbannad"

 

Cecilia Ekebloms nya kärlek

Cecilia Ekeblom blev känd genom TV3:s program "Ensam mamma söker". Efter att det tog slut med mannen hon träffade i programmet hittade hon en ny kärlek på en dejtingsida.

– Det tog slut med Janne därför att han inte ville ha barn, då gav jag upp det. Men ett halvår efter han flyttat ut, eller snarare åtta kanske, så var det gratishelg på Mötesplatsen, så jag provade och där träffade jag Magnus. Det första han frågade var om jag skulle kunna tänka mig fler barn, sa TV3-profilen tidigare i år när hon berättade om sin tredje graviditet.

 

LÄS MER: "Ensam mamma söker"-Cecilia gravid

 

"Ensam mamma söker"-profilens två äldre barn såg fram emot att få ett lillasyskon när Cecilia Ekeblom berättade om sin tredje graviditet.

– Det är ju alltid en omställning, men nu är de förväntansfulla, framför allt den yngsta, hon brukar komma och pussa på magen, sa hon då.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!