”Ensam mamma”-Camilla kritisk mot TV3 efter mötet

Camilla Backman tycker att kvällens avsnitt av ”Ensam mamma söker” är dumt klippt.
Foto: TV3
Ben Mitkus grillar vännen Markus i kvällens avsnitt av ”Ensam mamma söker”.
Foto: TV3
Camilla Backman tycker inte att Ben Mitkus var för hård med sina frågor utan berättar att hon gillar raka och ärliga människor.
Foto: TV3

Influencern Ben Mitkus håller inte igen med frågorna i kvällens avsnitt av ”Ensam mamma söker” – och ifrågasätter vad vännen Markus håller på med.

Camilla Backman är dock kritisk till TV3:s klippning och menar att avsnittet inte visar helheten.

– Jag tycker att det är ihopklippt ganska dumt det här avsnittet, säger Camilla Backman.

I tisdagens avsnitt av ”Ensam mamma söker” får mammorna följa med hem till killarna, något som kan innebära både träff med familj och vänner. För Camilla Backman, 31, blir det kroghäng med Markus och hans vänner, bland annat influencern Ben Mitkus som inte håller igen med frågorna.

– Så du gillar yngre killar?, frågar Ben Mitkus i programmet och ifrågasätter vad vännen Markus egentligen tycker om att Camilla har barn.

Senare i avsnittet säger han att han inte vet vad Markus håller på med, att han känt vännen länge och vet att äldre kvinnor, framför allt med barn, inte är Markus typ av tjej.

Camilla Backman är dock kritisk till klippningen av kvällens avsnitt. Hon berättar att hon tycker att Markus framställs på fel sätt och att det är tråkigt att situationen och samtalet framställs som hårdare än det var.

– Jag tycker att det är klippt ganska dumt det här avsnittet. Markus jobbar på förskola, vilket inte framkommer någonstans, säger Camilla Backman.


”Väldigt barnkär”

Hon berättar att de hade ett väldigt bra samtal under kvällen och att hon inte upplevde att varken Ben eller någon av de andra killarna var tuffa eller hårda med sina frågor.

– För mig är det inget konstigt. Jag gillar raka och ärliga människor, vi hade väldigt bra samtal så jag tycker att det klipptes ihop lite fel. De klipper bort väldigt mycket så är det ju, förklarar hon.

Om Bens hårda ord om att hon inte är Markus typ av tjej säger Camilla Backman att alla har rätt till sina åsikter, men att hon aldrig tvekat på att Markus tycker om barn. Samtidigt upplever hon att det inte framkommer och tycker att det är tråkigt.

– Han är väldigt barnkär och jobbar som sagt på förskola och utbildar sig inom det, säger Camilla Backman.


TV3: ”Olyckligt att hon känner så”

Nordic entertainment group, där bland annat TV3 ingår, säger att det är olyckligt att ”Ensam mamma söker”-deltagaren känner som hon gör och förklarar att det är mycket material som ska klippas ner till ett program, vilket gör att inte allt kommer med i tv.

– Det är olyckligt att hon känner så, men det är ganska vanligt i en tv-produktion att om man är med och är på plats att känslorna och upplevelserna är mycket mer omfattande än det som kommer med i tv. Sen så är det olyckligt om hon känner att det skulle vara felvinklat på något sätt, säger Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment group.

Ensam mamma söker” sänds tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viaplay och Viafree.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.