Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barnstjärnans mörka familjehemlighet avslöjad

Macaulay Culkin.
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Macaulay Culkin.
Foto: / STELLA PICTURES / LFI/PHOTOSHOT B4413
Macaulay Culkin.
Foto: / AP OKLAHOMA COUNTY SHERIFF

Macaulay Culkin, 37, har en mörk familjehemlighet.

Enligt Radar Online ska "Ensam hemma"-skådespelarens pappa Kit Culkin ha utnyttjat sin demenssjuka partner Jeanette Krylowski i över 20 år.

Hennes dotter Thalia Baker Fuchs berättar också för sajten att hon anser att Kit Culkin drev hennes mamma i döden.

Kit Culkin, pappa till barnstjärnan Macaulay Culkin, blev tillsammans med Jeanette Krylowski 1995. De senaste åren har Jeanette Krylowski, som medverkar i dokumentären "The child star jinx", varit svårt demenssjuk.

I en intervju med sajten Radar Online hävdar nu Jeanette Krylowskis dotter Thalia Baker Fuchs att Kit Culkin inte gjorde något för att hjälpa sin partner i hennes svåra sjukdomstillstånd.

– Enligt min mammas dödsattest var dödsorsaken "icke tillfredsställande viktökning" vilken innebär att hon slutade äta, säger Thalia Baker Fuchs till Radar Online.


LÄS MER: "Ensam hemma"-stjärnans förvandling


Enligt Thalia Baker Fuchs var hennes mamma så hjälplös att hon glömde bort att äta. Polisen ska ha kallats till hennes hem 15 gånger på fem år för att kontrollera hennes välmående.

Gick aldrig på sin partners begravning

Hon hävdar också att Kit Culkin och hans syster, "Die hard"-stjärnan Bonnie Bedelia, övertygade hennes demenssjuka mamman att ändra hennes testamente i april 2015. Därmed gick hemmet hon delade med Kit Culkin i Grants Pass, Oregon, till Kit Culkin och hans syster.

– Min mamma var inte kapabel att fatta sina egna beslut. Om det här inte gjordes med ont uppsåt undrar jag varför de inte berättade det för mig, säger Thalia Baker.


LÄS MER: Macaulay Culkin slår tillbaka mot drogrykte


Kit Culkin gick inte heller på sin partners begravning.

– När jag frågade Bonnie om Kit kunde komma sa hon bara "Kit går inte på begravningar". Det här har krossat mitt hjärta. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.