Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Macaulay Culkin hemligt gift med Disney-stjärna

Macaulay Culkin i filmen "Ensam hemma"
Foto: / STELLA PICTURES / LFI/PHOTOSHOT B4413
Brenda Song.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP A-PIZZELLO
Macaulay Culkin.
Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM

Macaulay Culkin och Brenda Song blev ett par tidigare i år. 

Nu uppges det att paret har förlovat sig. 

– Macaulay kallar Brenda för sin fru, säger en vän till Radar Online.  

Enligt sajten ska "Ensam hemma"-stjärnan ha funnit kärleken i Disney-stjärnan Brenda Song. Paret ska enligt uppgifter ha utbytt löften till varandra under Thanksgiving-helgen i Paris, Frankrike. 

– Han kallar Brenda för sin fru. De är så gott som gifta och gav varandra löften i Paris, berättar en vän till Radar Online.

Turturduvorna ska inte ha hunnit gifta sig. Vad som tros vara anledningen ska vara ett eventuellt problem med äktenskapslicensen. Det stoppar dock inte paret – som enligt vännen planerar att gifta sig väl tillbaka i USA. 

– Brenda vill göra det på riktigt med ett propert bröllop och Macaulay gör vad som helst för att göra henne lyckliga, säger vännen.  


LÄS MER: Blondinbellas beslut – raderar Spångberg 

Macaulay Culkins förvandling 

Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM

Tidigare i år gick Macaulay Culkin ut i media och berättade att han lägger av med skådespeleriet och i samband med det, visade han även upp en ny städad version av sig själv. 

På nytagna bilder är Culking blir stjärnan hyllad på sociala medier för sin förvandling. 

”Må vi alla bli så fräscha och förnyade 2017 som Macaulay Culkin”, skriver en person på Twitter. 

”Var är alla ni som hånade Mac? Han är redo att göra alla tjejer förälskade i honom igen”, skriver en annan som verkade kunna förutspå framtiden. 


LÄS MER: Stjärnan slår tillbaka efter elaka påhoppen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.