Macaulay Culkin i filmen "Ensam hemma" Foto: / STELLA PICTURES / LFI/PHOTOSHOT B4413Macaulay Culkin i filmen "Ensam hemma" Foto: / STELLA PICTURES / LFI/PHOTOSHOT B4413
Macaulay Culkin i filmen "Ensam hemma" Foto: / STELLA PICTURES / LFI/PHOTOSHOT B4413
Brenda Song. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP A-PIZZELLOBrenda Song. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP A-PIZZELLO
Brenda Song.  Foto: CHRIS PIZZELLO / AP A-PIZZELLO
Macaulay Culkin. Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COMMacaulay Culkin. Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM
Macaulay Culkin.  Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM

Macaulay Culkin hemligt gift med Disney-stjärna

Publicerad

Macaulay Culkin och Brenda Song blev ett par tidigare i år. 

Nu uppges det att paret har förlovat sig. 

– Macaulay kallar Brenda för sin fru, säger en vän till Radar Online.  

Enligt sajten ska "Ensam hemma"-stjärnan ha funnit kärleken i Disney-stjärnan Brenda Song. Paret ska enligt uppgifter ha utbytt löften till varandra under Thanksgiving-helgen i Paris, Frankrike. 

– Han kallar Brenda för sin fru. De är så gott som gifta och gav varandra löften i Paris, berättar en vän till Radar Online.

Turturduvorna ska inte ha hunnit gifta sig. Vad som tros vara anledningen ska vara ett eventuellt problem med äktenskapslicensen. Det stoppar dock inte paret – som enligt vännen planerar att gifta sig väl tillbaka i USA. 

– Brenda vill göra det på riktigt med ett propert bröllop och Macaulay gör vad som helst för att göra henne lyckliga, säger vännen.  

 

LÄS MER: Blondinbellas beslut – raderar Spångberg 

Macaulay Culkins förvandling 

Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM

Tidigare i år gick Macaulay Culkin ut i media och berättade att han lägger av med skådespeleriet och i samband med det, visade han även upp en ny städad version av sig själv. 

På nytagna bilder är Culking blir stjärnan hyllad på sociala medier för sin förvandling. 

”Må vi alla bli så fräscha och förnyade 2017 som Macaulay Culkin”, skriver en person på Twitter. 

”Var är alla ni som hånade Mac? Han är redo att göra alla tjejer förälskade i honom igen”, skriver en annan som verkade kunna förutspå framtiden. 

 

LÄS MER: Stjärnan slår tillbaka efter elaka påhoppen 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag