Lady Gaga bjuder på en teaser till låten "Cake". Foto: Youtube.com/Stella pictures
Lady Gaga bjuder på en teaser till låten "Cake".  Foto: Youtube.com/Stella pictures

En underklädesfest - Lady Gaga får smisk

Publicerad

Ett underklädesparty.

Och lite smisk på rumpan.

Det är vad Lady Gaga bjuder på i en teaser för låten "Cake".

Visserligen är den bara 15 sekunder lång.

Men popstjärnan hinner med en hel del.

I underkläder hoppar hon exempelvis i ett badkar där hon får smisk på båda skinkorna av två lättklädda tjejer, samtidigt som hon visar upp lite nya danssteg.

Den korta sekvensen är - naturligtvis - filmad av omtalad och nästan alltid omtumlande fotografen Terry Richardsson. Låten "cake" i sin tur är enligt Entertainment Weekly ett samarbete med DJ White Shadow, och enligt Lady Gagas officiella Youtube-kanal är klippet inspelat i São Paolo.

"Med VERSALER"

Det var i somras som Lady Gaga avslöjade att hon var klar med sin kommande skiva, och att den har fått titeln "ARTPOP".

"När ni skriver om mitt album/projekt ARTPOP så gör det med VERSALER, *det sitter i detaljerna", konstaterade sångerskan samtidigt på Twitter.

Det finns ännu inget datum på när albumet kommer att släppas, men Entertainment Weekly skriver att skivan förväntas finnas tillgänglig i början av nästa år.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag