Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Emma Danielsson ger dig senaste modenytt

Emmas kläder: Topp och byxor från H&M, skor från Zara.Foto: Niklas Dahlskog
Trendskor<br>Så fort snön smälter och kylan försvinner är det kilklacksskor vi vill stoppa ner fvötterna i. Trendigt blockmönster, neutrala färger och ett plånboksvänligt pris gör de här skorna till ett av vårens bästa modeköp.<br>Kilklacksskor från Monki, 450 kronor.
<strong>Moderna fransar</strong><br>Än är vi inte trötta på fransar! Den här mockaväskan med en fransrad på sidorna känns mer modern och mindre bohemisk än många andra fransväskor. Den rymliga modellen gör den dessutom till en perfekt vardagsväska. Den kommer i flera färger och blir din för 1 599 kronor.<br>Mockaväska med fransar från Marlboro Classics, 1 599 kronor.
<strong>Kalejdoskop</strong><br>Topshop fortsätter sitt samarbete med designern Mary Katrantzou som hyllats för sina fantasifulla kalejdoskopliknande mönster. Den nya färgsprakande kollektionen rymmer tio plagg bestående av klänningar, toppar, byxor och en sjal och finns i butik från den 21 februari.<br>Mönstrad sidenklänning från Mary Katrantzou/Topshop, 2 399 kronor.
<strong>Veckans fråga:</strong><br>Hejsan Emma! Jag undrar vad det är som gäller i smyckesväg i vår?<br><strong>Svar: </strong>Det kommer mycket kragformade halsband, något som bland andra Louis Vuitton visat till våren. Här är två budgetalternativ från H&M:s vårkollektion som jag sprang på i deras showroom nyligen.
<strong>//Bloggkoll//</strong><br>Nu har jag äntligen fått lite ordning på mina ringar. Det här smyckesskrinet med glaslock klickade jag hem från Ebay och nu ligger ringarna prydligt uppradade så jag snabbt och enkelt hittar den jag vill ha.

Veckans läsarfråga handlar om smycken, Emma visar silvriga byxor och kilklacken trippar vidare även våren 2012.

Spana in bildspecialen!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.